- 2 Ağustos 2013
- 35.035
- 106.131
Hah işte benimde öyleydi kaynıyor gibi boğazıma doğru geliyordu. Sabahları aç karna tahin iyi geliyor. Bide ben bi mide koruyucu almıştım doktora sorup burdan biri önermişti. Onu içince hiç olmuyordu ne yersem yeyimCanım sen bisi yapamıyorum diyorsunda bebekle yaptıklarına bak masallah. kimse yok bu saatte ordan oraya yatanlar var
Ya yanma değilde bisi kaynıyor sanki sırtıma agri giriyor tam midemin olduğu bölgede. Diğerlerinde olmamıştı tarif bilee edemiyorum
penyezim sendemi hasta oldun geçmiş olsunEklem yerlerim ağrıyor boğazım fena, halsizim
izin aldım eve gidiyorum. İlaç alıp yatayım. viks sürerim.
Geçmiş olsun ablamEklem yerlerim ağrıyor boğazım fena, halsizim
izin aldım eve gidiyorum. İlaç alıp yatayım. viks sürerim.
Demi ya resmen özendirdiler ben istesem de yatamıyorumSizi okudukça benimde yatasım geldi yav
çok kızgınım, halen kaç kez agladımKedine çok üzüldüm. Başın sağolsun canım. O da can sonuçta ve bir bağ kurmuşsunuz insanlar senin yanında olmuş bu bile iyi hissettirir insana sağolsunlar .
çok kızgınım cok. ustelık boyle ılanlara cevap yazıp alıp bır sure sonra satıyorlarmısay çok üzüldüm , bakamıcaksa niye almış yazık deilmi daha yavruydu
maşallah prensesin büyümüş baya
Büyüyor abla ite kaka büyütüyoruzmaşallah prensesin büyümüş baya
Tahini deneyeyim. Bende de şurup var da çok idare edemiyor 15 dk etkisi.Hah işte benimde öyleydi kaynıyor gibi boğazıma doğru geliyordu. Sabahları aç karna tahin iyi geliyor. Bide ben bi mide koruyucu almıştım doktora sorup burdan biri önermişti. Onu içince hiç olmuyordu ne yersem yeyim
Nasıl bisimis ki değişik miBende bi poğaça tarifi gördüm onu yapayım diyorum bakalım
Spotify sildim YouTube premium aldımSpotify ı tv den açınca böyle arka planı oluyo her sanatçının hele grinkoya bak-Hayal
Aa ben muhabbet kuşlarının konuştuğunu bilmiyordum. Demekki adı o yüzden muhabebtmişMuhabbet kuşu erkek kuşlar özellikle çabuk konuşuyo ben onu severken seslendiğim tonda annecim diyo kaydediyor sesleri
Tavuk çorbası yapıcam ben sadeceBonuus pasta demiş
Efser çorba
Sweet poğaça demiş. Dökülün az kaldı menü çıkacak
Sen de gelsene, beline de iyi gelir belkiHayırlı olsun ben yataktan okurum seni