- 11 Nisan 2007
- 83.040
- 481.923
Spotify sildim YouTube premium aldım
Oda var bende aile paketi telefon tablet bütün hesapları ekledim.
Spotify da param olmadı mı yenilemiyorum varsa diyorum çal öyleyse gardaşlık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Spotify sildim YouTube premium aldım
benim torunumda pek bişe yemiyo günde 2 öğün oda zorla birazda emiyo idare ediyo işte zayıf tabi ama sağlıklı olsunda napalım büyücekler bi şekildeBüyüyor abla ite kaka büyütüyoruz yemeyi sevmeyen bi çocuk bebekliğinden beri maalesef çok zorluyor bu durumda
iyot eksikliğimi var sende ne için kullanıcan hayalKızlar iyot kullanan var mı aranızda ? Takip ettiğim doktorlar selenyum iyot kullanmayı tavsiye ediyorlar alsam mı diye düşünüyorum
ellerine sağlık bonus daha ne olsun bir sürü yemek olmuş bide pastaPastayı yaptım.
Yemek için barbunya pilav yapıyorum çorba vardı.
Ay sonu evde bir şey kalmadı kışlık barbunya kullandım
Sen de gelsene, beline de iyi gelir belki
Allah rahmet eylesinGünaydın herkes iyimi
❤⚘
Bugün fiziiğimiz bitiyor
Dün erkek kardeşimin arkadaşının abisi vefat etti tanıyorduk yıllardır
Dunden beri baya kötü olduk çok üzüldük
Allah genç ölüm vermesin anı ölümler vermesin
Ailesi anne babasi yandılar RABBIM sabırlar versin
Ani Kalp krizi canım daha 52 yaşındaydı 3 çocugu vardıHasta falan mıydı neden vefat etmiş
Var mı yok mu onuda bilmiyorum ki abla bu ara çok karşıma çıkıyor bi sorayım dedimiyot eksikliğimi var sende ne için kullanıcan hayal
Başınız sagolsun paremAni Kalp krizi canım daha 52 yaşındaydı 3 çocugu vardı
Ablam kullandı ama dr kontrolünde.Var mı yok mu onuda bilmiyorum ki abla bu ara çok karşıma çıkıyor bi sorayım dedim
bilmeden kullanma fazlasınında zararı olabilir amanVar mı yok mu onuda bilmiyorum ki abla bu ara çok karşıma çıkıyor bi sorayım dedim