- 24 Mart 2012
- 17.536
- 4.081
- 41
benim de bogaza indi bugun agrıyapıyorum canım boğaz spreyimde var
şimdi doktorda ilaç yazdı alıcam eve giderken bakalım
benim de bogaza indi bugun agrı
uzuntu uykusuzluk ve grıbın 2. versiyonu derken. ılaclar da var ustelık. ofıslerde de herkes tek tek boyle grıp oluyormus
Ya çok güldüm gozumde canlandırdım . Bizde ki uykudan nasip o kadar işte en fazla hayal kurabiliyoruz .
Allah bize deLimonsuzzcay şansı versin
Sen bensin bence ahsen okula gitsin yatarım geri
Yapabildiğim en iyi şey istediğim zaman (çoğunlukla yani) uyuyabilmem
Eşim işe gitti ben de kahve yapıp içtimçorbayı yaptım
Bir kahve içeyim en iyisi
Genelde tiroid hastaları kullanıyormuş zaten bonusAblam kullandı ama dr kontrolünde.
Tam da covid zamanıydı sonra bıraktı. Tiroid hastası o yüzden kullanmıştı
Vazgeçtim doktora gittiğimde sorar ona göre alırım ablabilmeden kullanma fazlasınında zararı olabilir aman
Bu kahve neden bu kadar güzel görünüyorİşlerim bitti ama daha yemek yapmadım. Bi kahve içeyim biraz ders yapayım dedimEki Görüntüle 3485229
Eşimin erken gelesi tutu bugün kızla birlikte geldiler hemen ayıldımEşim işe gitti ben de kahve yapıp içtimbugün oyuncaklara giresim var çok biriktiler o yüzden yer kaplıyorlar.
çok sagol
İşlerim bitti ama daha yemek yapmadım. Bi kahve içeyim biraz ders yapayım dedimEki Görüntüle 3485229
Yok ya bana da vermişti işe yaramıyordu şurupTahini deneyeyim. Bende de şurup var da çok idare edemiyor 15 dk etkisi.
Yok kiiiz standart poğaça görünce canım istediNasıl bisimis ki değişik mi
Ben bi ara aldım ama kullanamadım tadından dolayıKızlar iyot kullanan var mı aranızda ? Takip ettiğim doktorlar selenyum iyot kullanmayı tavsiye ediyorlar alsam mı diye düşünüyorum
Aynen önceden çok takıyordum burda beni rahatlattılarbenim torunumda pek bişe yemiyo günde 2 öğün oda zorla birazda emiyo idare ediyo işte zayıf tabi ama sağlıklı olsunda napalım büyücekler bi şekilde
İyot iyot diye bağırıyor bu doktor. Ben işte içemedim bence herkes kullanmalı daVar mı yok mu onuda bilmiyorum ki ablabu ara çok karşıma çıkıyor bi sorayım dedim