geçmiş olsun , Allah ananlı babalı büyütmeyi nasip etsinSedoşum daha iyiyim dikişlerimin ağrısı azaldı ama arası sıra keskin sızılar hissediyorumbebişko iyi çok şükür kilo alması gerekiyor sadece sarılığı düştü çok şükür
Gargara yapıyor musun papatyam?günaydın,hayırlı sabahlar
istanbul akşamdan beri yağmurlu çok güzel havada serinledi
ben hala hastayım iyileşemedim hatta boğazım daha kötü oldu iki gecedir uyutmuyo beni çok kötü gıcık yapıyo
birazdan iş yeri doktoruna gidicem , kahvaltımı yapıyım şimdi
Ben de tam tersini düşünüyordum bu sefer uyuyacağım dedim ama alışkanlığımdan ötürü uyuyamadım onlar kapıdan çıktı ben ev işine koyuldum hemenSabah bişeyler yaparım diye düşünüyordum ama galiba çocukları okula gönderdikten sonra yine uyuyacağım
Ya nazar değmesin ama geceleri iyi uyuyorum şu aralar midem kötü olmazsa.Uykusuz geceler başladımı ahiretliğim
Ya çok güldüm gozumde canlandırdım . Bizde ki uykudan nasip o kadar işte en fazla hayal kurabiliyoruz .Bende uyumak istemiyorum şu an erken bitirmek niyetindeyim bakalım. Çocukları bırakıp gelirken üstüme kedi atladı tüm uykumu dağıttı zaten o namissiz
Evet.çok saygısızca insan dünürü için nasıl o şekilde konuşabilir bide kızına soruyo çok ayıp kim olsa kızar
onlara şey demek lazımmış aslında iyiler onlarda sizin moruklara selam söyle demişlerdi unuttum
Çorbalarına yediğin yemeğe zencefil tozu katYa nazar değmesin ama geceleri iyi uyuyorum şu aralar midem kötü olmazsa.Gündüz daha fenayım.
Şuradaki yazdıklarınızı okurken bile gözlerim şaşı oluyor moda giriyorum kitabı nasıl okudun yiğidimDirenişteyim
İki işim yazam açılırım
10 sayfa kitap okudum aslında çok güzel sürükleniyordu ama mayışınca kalktım
Çamaşır serdim kuruyanları topladım
tekrar makineye çamaşır attım
Aa ilk kez duydum. Katarım teşekkür ederimÇorbalarına yediğin yemeğe zencefil tozu kat
Zencefil mide bulantısını keser ağrısını alır dikkat edersen zencefil mideye benzer şekli vardırAa ilk kez duydum. Katarım teşekkür ederim
Birde osmanlıca garizahtan indi elime ey garibul fukara meşk ile okur dalar mazhar olmuş hayallere diye okuyorum ( tamamen salladım )Şuradaki yazdıklarınızı okurken bile gözlerim şaşı oluyor moda giriyorum kitabı nasıl okudun yiğidim