- 13 Mart 2019
- 13.324
- 44.171
Offf benim eşimde aynı her haltlarına koşuyor kendini atıyor onlar içinTövbeeee bunlar demeyle bile almıyorbizimkiler de tam tersi yemeyek içmeyek yardımcı olmayalım. Ya biz bi dönem baya işsiz kaldık altlı üstlü oturuyoz ulan 1 kere bişeye ihtiyacınız var mı demedi ya da alıp vermedi. Eşimde her şeyde koşar maddi manevi o kadar uyuz oluyorum ki. Onlar bize ne yaptı hiç
Aynen ya. Yani diyorum ailesi yapsın tabi kararınca ama onlardan da hiç bir karşılık görmeyince enayi gibi oluyor sinir oluyorumOfff benim eşimde aynı her haltlarına koşuyor kendini atıyor onlar içinhepimizin ki aynı demek ki
Geçmiş olsun canım
sağlıkla büyütün bebeğinizi
Zamanla geçecektir sızı şeklindeki ağrılar da
Buna sevindim.
geçmiş olsun tekrar.
Kesin oldu bişey de bakalım hayırlısı artıkAnaa hepsine ne çarptıysa böğün
Sedoşum daha iyiyim dikişlerimin ağrısı azaldı ama arası sıra keskin sızılar hissediyorumbebişko iyi çok şükür kilo alması gerekiyor sadece sarılığı düştü çok şükür
Çok teşekkür ederim sağolun Allah tüm evlatlara sağlıklı ömür nasip etsinGeçmiş olsun yavrunuz hayırlı olsun
Deveye sormuşlar neden boynun eğri diye nerem doğru ki demiş.Kesin oldu bişey de bakalım hayırlısı artık
Gözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllahSedoşum daha iyiyim dikişlerimin ağrısı azaldı ama arası sıra keskin sızılar hissediyorumbebişko iyi çok şükür kilo alması gerekiyor sadece sarılığı düştü çok şükür
Çok teşekkür ederim Allah razı olsun hepimiz evlatlarımızı sağlıkla sıhhatle büyütelim inşallahGözünüz aydın Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşAllah