Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bensin bence ahsen okula gitsin yatarım geriSabah bişeyler yaparım diye düşünüyordum ama galiba çocukları okula gönderdikten sonra yine uyuyacağım
Miden yanıyor muYa nazar değmesin ama geceleri iyi uyuyorum şu aralar midem kötü olmazsa. Gündüz daha fenayım.
Kedine çok üzüldüm. Başın sağolsun canım. O da can sonuçta ve bir bağ kurmuşsunuz insanlar senin yanında olmuş bu bile iyi hissettirir insana sağolsunlar .selam hanımlar
iyi bir hafta olsun inşallah. ben cok kotu basladım cunku yavru kedim öldü sanırım, Eminonunde bır dukkan sahıbıne verdım baska hayvanlar da vardı dukkanında, tanıstık falan bır suredır ama 24 saat olmadan dun aksam hayvanı kaybettı geceye kadar mesajlar aramalar, sonra yagmur yagdıkca daha da uykum kactı salak adam sabah sabah da bır kopek bogdu sanırım gece, tam emın degılım sızınkıne benzıyordu dıye mesaj atmıs.
aglayıp duruyorum sabahtan beri. ofıste bıle herkes basıma toplantı cenazem var gibi.
Başınız sağolsun kuzum Rabbim taksilatını af etsin aminGünaydın herkes iyimi
❤⚘
Bugün fiziiğimiz bitiyor
Dün erkek kardeşimin arkadaşının abisi vefat etti tanıyorduk yıllardır
Dunden beri baya kötü olduk çok üzüldük
Allah genç ölüm vermesin anı ölümler vermesin
Ailesi anne babasi yandılar RABBIM sabırlar versin
yapıyorum canım boğaz spreyimde varGargara yapıyor musun papatyam?
ay çok üzüldüm , bakamıcaksa niye almış yazık deilmi daha yavruyduselam hanımlar
iyi bir hafta olsun inşallah. ben cok kotu basladım cunku yavru kedim öldü sanırım, Eminonunde bır dukkan sahıbıne verdım baska hayvanlar da vardı dukkanında, tanıstık falan bır suredır ama 24 saat olmadan dun aksam hayvanı kaybettı geceye kadar mesajlar aramalar, sonra yagmur yagdıkca daha da uykum kactı salak adam sabah sabah da bır kopek bogdu sanırım gece, tam emın degılım sızınkıne benzıyordu dıye mesaj atmıs.
aglayıp duruyorum sabahtan beri. ofıste bıle herkes basıma toplantı cenazem var gibi.
Amin Efserim sagolasin canım ❤Başınız sağolsun kuzum Rabbim takslatını af etsin amin