Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bonusummYok ya bazen elle silerim bazen de ayakla
bonusumm
Ayakla silmeyi denemek istiyorum spor yapmış sayılırmıyım
Bazen Ayakla sildigini coook önceden söylemiştin üşenip eğilmiyorum her defasında aklıma sen geliyordunBen hiç sayılmadım penyezim belki sen sayılırsın
Denemedin yaniBazen Ayakla sildigini coook önceden söylemiştin üşenip eğilmiyorum her defasında aklıma sen geliyordun
Hahah bonus senn çok güzel ve hayırla sağlıkla yaşa ya şimdi belli saatlerde yeniyor ya o zamana kadar bekleyip acıkıyorum acıktım mı da güzel yiyorum olur ya bi daha kaçta yemek bulurum belli değil. O yüzden aldım kg eminimUlan hani orda açtın sen az yiyodun nerenle diyet yapıcan
benim geçti bi hafta on gün sürdü ama şu an iyiyim yatakta zor dönüyodum çok kötü bişe bel ağrısı dorsilon kas gevşetici kullandımSenin nasıl oldu abla bugün almadım ilaç bakim yarın alırım hiç farketmezse
Ben de elle sildiğimi daha çok beğeniyorum ama korkmuyor da değilim tehlikeli işte. Bel fıtığına en çok sebep olan faktör
boş verin kızlar silin viledayla,mopla tamam elle silmek daha güzel temiz oluyo ama madalyamı takıyolar çok güzel oldu diye hastalığı ağrıyı biz çekiyoruz o halde yine her işimizi yapmaya çalışıyoruz,kimse sen hastasın bugünde yemeği ben yapım bulaşıkları ben hallederim diyomu benimkiler demiyo olduğu kadar ben hatta şu ıslak havlu takılan moplardan almak istiyorum günlük silmek için kullanan varmı ?Her iş gibi ona da değmiyor o an neyle iyiysen onunla yap
boş verin kızlar silin viledayla,mopla tamam elle silmek daha güzel temiz oluyo ama madalyamı takıyolar çok güzel oldu diye hastalığı ağrıyı biz çekiyoruz o halde yine her işimizi yapmaya çalışıyoruz,kimse sen hastasın bugünde yemeği ben yapım bulaşıkları ben hallederim diyomu benimkiler demiyo olduğu kadar ben hatta şu ıslak havlu takılan moplardan almak istiyorum günlük silmek için kullanan varmı ?
aynen canım alıyım diyorum günlük geçerim hafta sonlarıda genel temizlik yapıyorum zatenAblacım al kullan sen bi de dışarda çalışıyosun her şey ayaklarına geliyo senin paşa gönlün nasıl isterse öyle olsun artık.
Ben de hep silemiyorum zaten. En çok mutfağı elle silerim çünkü masa sandalye mopla daha zor oluyor