- 13 Ağustos 2020
- 14.751
- 82.355
- 32
1.5 ay kadar var. Evet ilk çok heyecanlı Sağ salim kucağına al büyüt inşallahTabi senin önceden bi çocuğun vardı .
Daha benim ilk oluyor.
Doğumuna daha var mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
1.5 ay kadar var. Evet ilk çok heyecanlı Sağ salim kucağına al büyüt inşallahTabi senin önceden bi çocuğun vardı .
Daha benim ilk oluyor.
Doğumuna daha var mı ?
Sağol . İnşallah1.5 ay kadar var. Evet ilk çok heyecanlı Sağ salim kucağına al büyüt inşallah
Sana da hayırlısı olsun inşallah.1.5 ay kadar var. Evet ilk çok heyecanlı Sağ salim kucağına al büyüt inşallah
Bonus ben eve dönünce diyete başlıcam kim eşlik eder
Benim de belim fena pare Allah kolaylık versin yapamadığın yerde durmaya çalış yapmaya zorlama kendini sana bişey olsa kim yapacakVe ben yeni oturdum
Bi yazarsam bugün neler yaptığımı 3 gün sürer yaz sonra klavye hatasını düzle en iyisi en son yaptığımı yazıp günü bitlereyim
Yünleri yıkadım sabaha kadar suyu biraz gider ve bende yünleri döverim
Uzanmak istiyorum bacaklarım uzanmıyor resmen kitlendi belimde bel değil bende değil
Benim de belim fena pare Allah kolaylık versin yapamadığın yerde durmaya çalış yapmaya zorlama kendini sana bişey olsa kim yapacak
Evet var da sürekli olmuyor ki ağrı bu sefer ney tetikledi anlamadımBelinde fıtık mi var canım neden ağrıyor?
Geçmiş olsun bonus benimde geçen haftalarda baya bi ağrımıştı tutulma gibi kas gevşetici iyi geldi banaBenim de belim fena pare Allah kolaylık versin yapamadığın yerde durmaya çalış yapmaya zorlama kendini sana bişey olsa kim yapacak
Sert bir zemin üzerinde yat dinlen canım eğilerek iş yapma, yeri elinle mi siliyorsun?Evet var da sürekli olmuyor ki ağrı bu sefer ney tetikledi anlamadım
Senin nasıl oldu abla bugün almadım ilaç bakim yarın alırım hiç farketmezseGeçmiş olsun bonus benimde geçen haftalarda baya bi ağrımıştı tutulma gibi kas gevşetici iyi geldi bana
Yok ya bazen elle silerim bazen de ayaklaSert bir zemin üzerinde yat dinlen canım eğilerek iş yapma, yeri elinle mi siliyorsun?
Ben de elle sildiğimi daha çok beğeniyorum ama korkmuyor da değilim tehlikeli işte. Bel fıtığına en çok sebep olan faktörYok ya bazen elle silerim bazen de ayakla
Her iş gibi ona da değmiyor o an neyle iyiysen onunla yapBen de elle sildiğimi daha çok beğeniyorum ama korkmuyor da değilim tehlikeli işte. Bel fıtığına en çok sebep olan faktör
Beeeeen 126374848 kez diyete başlarımBonus ben eve dönünce diyete başlıcam kim eşlik eder