- 11 Nisan 2007
- 82.989
- 481.641
Uyuyormuş ben de almadım ama öyleymişaynen canım alıyım diyorum günlük geçerim hafta sonlarıda genel temizlik yapıyorum zaten
onlarda belli bi marka varmı mandallı olanların hepsine uyarmı ıslak havlularda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyormuş ben de almadım ama öyleymişaynen canım alıyım diyorum günlük geçerim hafta sonlarıda genel temizlik yapıyorum zaten
onlarda belli bi marka varmı mandallı olanların hepsine uyarmı ıslak havlularda
Ortak derdimiz umarım biri bulur çözümüAslında ben gece yatarken evi toparlarım
Geceden sabaha ne oluyor da sabahları da topluyorum acaba
Çok güzel yaa el8nine sağlık bende bu tarz bir şeyle uğraşınca asla başka şeyleri yapamamEki Görüntüle 3483790
son parcalar heycanlı
Çok güzel kafa dağıtıyor Amena! bir başladınmı bitsindiye paraladım kendimiÇok güzel yaa el8nine sağlık bende bu tarz bir şeyle uğraşınca asla başka şeyleri yapamam
Belin nasılSözde uzanıcaktım çöpü atayım derken dedim patateslerin de atayım soğanı biberi derken koydum patatesi haşlanıyor
Aynı selamı varBelin nasıl
Aleykümselam sende selam söyleAynı selamı var
Bİ alamet vuruyor geliyor vuruyor efser uuuuuAleykümselam sende selam söyle
Bir doktara gitsen iğne filan yapardıBİ alamet vuruyor geliyor vuruyor efser uuuuu
Ben kullanıyorum abla güzelboş verin kızlar silin viledayla,mopla tamam elle silmek daha güzel temiz oluyo ama madalyamı takıyolar çok güzel oldu diye hastalığı ağrıyı biz çekiyoruz o halde yine her işimizi yapmaya çalışıyoruz,kimse sen hastasın bugünde yemeği ben yapım bulaşıkları ben hallederim diyomu benimkiler demiyo olduğu kadar ben hatta şu ıslak havlu takılan moplardan almak istiyorum günlük silmek için kullanan varmı ?