Maşallah bütün işleri yapmışsınKızlar bugün bebişimin bir uslu durası tuttu ben de fırsat bu fırsat Allâh ne verdiyse giriştim;
Açık balkonu yıkadım, kapalı balkonun içindeki her şeyi sildim yerleri elimle sildim, kapalı balkonun perdelerini yıkadım, camlarını sildim.
Yatak odası camları sildim.
Mutfak camları sildim.
Mutfak dolapları dıştan sildim.
Davlumbaz-ocak- tezgah üstü- baharatlıklar-çaydanlık sildim temizledim.
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi üstünü sildim.
Mutfak yerleri süpürdüm. Yerleri ellerimle sildim.
Salon-küçük oda- yatak odası- antre süpürdüm, viledayla sildim.
Aynaları sildim. Tv ünitesi, yemek masası, orta sehpa, küçük sehpaları sildim.
Duşa kabin-klozet-lavabo temizledim, yerleri süpürdüm sildim.
Yatak odası nevresimleri değiştirdim.
Eski nevresimleri, bornozları, havluları, kirli çamaşırları yıkadım, astım. (4-5 posta. )
Mutfağın perdelerini yıkadım, astım.
Banyo paspaslarını ve antredeki kilimi yıkadım.
Mutfaktaki rafları düzenledim, temizledim, elektronik mutfak eşyalarını temizledim, mutfaktaki masanın ayaklarını sildim.
eşim mesaideydi geç gelecek diye yemek yapmadım, dışarıdan söyledim, şimdi bebişle beraber banyo yapıp en son biz de temizlenmiş olcaz. Ama ben bittimm....
Çok da tepmesin mis gibi evi şaapmasın şimdiAyy teşekkür ederimmrahat rahat gidebilirim annemin babamın yanına mis gibi ev bıraktım kocaya tepe tepe kullansın
Ay evet çok iyi oldu içim rahatladı, bir pislik çıktı var ya 2-3 kere makinenin içini boşalttım.. Mutfak dolaplarından hele yağ aktı bildiğin.Maşallah bütün işleri yapmışsın
Çok sever temiz şeyleri tepe tepe kirletmeyi bayılırÇok da tepmesin mis gibi evi şaapmasın şimdi
Ellerine sağlık dinlen uyuBir uzanıp iki tur atıyorum
Mutafğımda. 2 kase kaldı
3makinede çamaşır yıkadım
Yatarkende bir filim izledim
Bugünlük benden bukadar
Bir duş alıp terimi atayım
BbbbbbAaaaaa
AyyBbbbbb
Dur bakalım ccccc diye kim yazacakAyybisi paylaştım o çıkmadı sabah ki bonusun paylaştığı çıktı
Sağol çiçek.valla bayıldım bu temızlıge.
her yer miss
ustelık buna yardım eden bır de koca..... bu kocaya alkıs bendennnn
:))))
masallah abimizeeee
En çok özlediğim namaz kılmak oldu herhalde. Eksik hissediyorum kendimi, üstümde ağırlığını hissediyorum. Kızımın huyu biraz daha düzelsin Allah izin verirse hemen başlayacağım namazıma tekrar.
Allahım doğru yoldan ayırmasınRuhen çok yorgun bir akşam geçirdim.
Tam odaya giriştik çok gereksiz bir sebepten kızlarım tartışmaya başladı ikisini de dinle anla yol göster...
Bir arkadaşım din sorgulamaya girmiş onun mesajları iyice çökertti içimi
Allahım doğru yoldan ayırmasın
Kızlar bugün bebişimin bir uslu durası tuttu ben de fırsat bu fırsat Allâh ne verdiyse giriştim;
Açık balkonu yıkadım, kapalı balkonun içindeki her şeyi sildim yerleri elimle sildim, kapalı balkonun perdelerini yıkadım, camlarını sildim.
Yatak odası camları sildim.
Mutfak camları sildim.
Mutfak dolapları dıştan sildim.
Davlumbaz-ocak- tezgah üstü- baharatlıklar-çaydanlık sildim temizledim.
Buzdolabı, çamaşır makinesi, bulaşık makinesi üstünü sildim.
Mutfak yerleri süpürdüm. Yerleri ellerimle sildim.
Salon-küçük oda- yatak odası- antre süpürdüm, viledayla sildim.
Aynaları sildim. Tv ünitesi, yemek masası, orta sehpa, küçük sehpaları sildim.
Duşa kabin-klozet-lavabo temizledim, yerleri süpürdüm sildim.
Yatak odası nevresimleri değiştirdim.
Eski nevresimleri, bornozları, havluları, kirli çamaşırları yıkadım, astım. (4-5 posta. )
Mutfağın perdelerini yıkadım, astım.
Banyo paspaslarını ve antredeki kilimi yıkadım.
Mutfaktaki rafları düzenledim, temizledim, elektronik mutfak eşyalarını temizledim, mutfaktaki masanın ayaklarını sildim.
eşim mesaideydi geç gelecek diye yemek yapmadım, dışarıdan söyledim, şimdi bebişle beraber banyo yapıp en son biz de temizlenmiş olcaz. Ama ben bittimm....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?