Aaaa ne güzel seni burda görmek hoşgeldin canım benim ❤⚘Maşallah sübhanallah.Efendim ben Karadeniz'den, Giresun'dan katılıyorum. 8 aylık bir kızım var. Allah bana da yavrumun sağlıkla büyüdüğü güzel günleri göstersin.
Hayırlı forumlar
Âmin, tüm yavrularımızaHoş geldinsağlıkla büyüsün uzun ömürler vesin rabbim
Hoş bulduk paremAaaa ne güzel seni burda görmek hoşgeldin canım benim ❤⚘
En çok özlediğim namaz kılmak oldu herhalde. Eksik hissediyorum kendimi, üstümde ağırlığını hissediyorum. Kızımın huyu biraz daha düzelsin Allah izin verirse hemen başlayacağım namazıma tekrar.Ikındı okunuyor namaz kılıp mutfağa oturma odasına süpürge tutucam
Bulaşık makinesini fiziğe gitmeden çalistirmistim o yerleşecek
Daha yemek yok ne yapsam bilemiyorum
Siz neler yaptınız yemek⚘
Evde yokken yapmak isterim Nurcum.Eşiniz evdeyken mi yokken mi daha çok temizlik yapasiniz geliyor ? Merak sorusu ?
Yardım haricinde evde olmadığında daha iyi yapılıyor demekki çoğumuz aynı düşünüyoruz yorumlarda.Evde yokken yapmak isterim Nurcum.
Ama eğer büyük temizlik işlerimiz varsa, balkon toparlama, camlarını silme vs o zaman evde olur ve o yapar.
Mesaj atamadım sana canım bana mesaj atarmısınMaşallah sübhanallah.Efendim ben Karadeniz'den, Giresun'dan katılıyorum. 8 aylık bir kızım var. Allah bana da yavrumun sağlıkla büyüdüğü güzel günleri göstersin.
Hayırlı forumlar
Aynen öyle Nurcum.Yardım haricinde evde olmadığında daha iyi yapılıyor demekki çoğumuz aynı düşünüyoruz yorumlarda.
evet gördüm spreyler. onlar daha iyi sanırım değil mi.Porçözün ve asprin markasının spreyleri var .
Gözümde canlandiriyorum yazıları okurken evin mis kokusu burnuma geldi. Sonunda da abdestle taçlandırmissin kendini.Ben gelmişem
Kahvaltıdan sonra mutfak hallettim
Buzdolabını döktüm, sildim, yerleştirdim
Çok fazla domates biber vardı bahçeden gelme, azcık menemen yaptım, 4 kavanoz çıktı Ortalığı toparladım tekrar bulaşık yıkadım
Mutfağı detaylı süpürdüm sildim
Mutfakta çok fazla iş yaptım bi ferahladı
Kızların odasını kızlarım halletti
Oğlumun odasını süpürdüm sildim
Gardırop içlerini düzenledim
Yemek yaptım
Şimdi duş aldım bir abdest aldım, kendime gelmeyi umuyorum.
Aklımdaki birçok işi bitirdim o güzel oldu lakin yoruldum epey.
bazı şeyleri de benden iyi yapıyor, yani koltukları ıyıce ve kolayca cekıyor sonucta. dıp kose supurmeyı cok sevıyor. detaycı . ama bunu da bır senede 1-2 kez yasadıgımdan faydalanamadıgımdan en ıyısı etrafımda olmasın dıyorum daha iyi :)))))O konuda haklısın. Yardim ettikleri zaman harikalar doğuyor sanki evde.
Ama etmedikleri zaman ayak bağı gibiler.
Canı isteyincelerden desene kocan.bazı şeyleri de benden iyi yapıyor, yani koltukları ıyıce ve kolayca cekıyor sonucta. dıp kose supurmeyı cok sevıyor. detaycı . ama bunu da bır senede 1-2 kez yasadıgımdan faydalanamadıgımdan en ıyısı etrafımda olmasın dıyorum daha iyi :)))))
Dünden yorgunluğum var balkonun silinmeye ihtiyaci vardı. Balkon silip çamaşır astım. Mutfak toplu gibi sürekli bisi çıkıyor. Neyse toparlicam inşallah
valla bayıldım bu temızlıge.Bugün güne biraz geç başladım. Erken kalkıp geç kahvaltı, geç temizlik yapanlardan oldum.
Sunumu harika bir kahvaltı hazırladım eşim evdeyken daha çok özeniyorum sanki.
Kahvaltı sonrasi eşim kahve yaptı bu konuda kendimi şanslı hissedenlerdenim benden lezzetli yapıyor.
Kahve sonrasi hadi Nur yeter deyip mutfağa bir giriş yaptım ki ne giriş eşimi de çağırdım.
Buzdolabı, Bulaşık makinesi dolap altları masa sandalye ayaklarına kadar yardim da alarak temizledim.
Yerler silindi falan. Oh nasıl içim rahat. Temizlik gibisi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?