- 24 Mart 2012
- 17.751
- 4.197
- 423
- 41
Hiçte cimri değil abla eli bol bi kadın kızına komşularını verir ama bana karşı bi düşmanlıgı var 2 sene erken evlenseymis torunu benimle yaşıt olacakmışniye vermez cimrimiinsan komşuya bile verir ,yakın olsak ben verirdim çilek reçelim var
Alıcam reçel çok severim hazırlar zararlı diye almıyordukSen yine dene bundan da al bak seviceksin eminim tanesi bol
Valla o reçelden sonra denemedim pinhan hırslı bi insan değilim olmayınca bırakıyorum. Seneye yaparım inşallah bu sene geçti-Hayal validene diyecek birşey bulamadım.....
Sen yap.
Hazır da alırsın elbet ama sen de yapabilirsin.
Ben bu yaz çilek reçeli yaptım, denemelik, beceremem diye düşündüğümden az yaptım.
Çok güzel oldu.
Yaparsın sen de. O şeftali reçeli seni yıldırmasın, kapağı kapanmamıştır, başka bşy olmuştur.
Dene
Onun yeri bile olsa uyuyan insana öyle mi tepki verilirFizyoteraps kiza dedim ki şu yatak bossa uzansam annemin işi bitene kadar uzan abla dedi
Uzandım perdeyi çektim bir güzel uykuya dalmışım anlatamam bulutların üstündeyim
Bir dengesiz geldi perdeyi bir hicimla çekti burası benim yerim kalk dedi fizik yapılmıyor ne diye yatıyorsun bu yasak dedi
Uyku sersemliği sen ne diyon dedim izin aldım dedim
Arkadan bir ses geldi
Abla o oda değil senin oda yatak yandaki
Allahım tutmayın beni
Sen dedim önce odanı yatağını öğren de gel sonra millete akıl ver dedim
Fizyoterapis kız o yatak bos benden izin aldı abla dedi
Kadın aha boyke oldukızardı utandı.. özür diledi ama benim uyku gitti
Bulutların üstünden yere çakıldım
Nağğğleeetttttt olsun
Bir an kötü oldum nerdeyim burası neresi gibi salaklastim...hanı çarşaf kirlenir gibi düşünecek durumda yok herkes evinden çarşaf getiriyor ben iki çarşaf görüyorum bide fizik sonrası üşümesin annemin beli omuzları diye sal götüyorum ki sarıyorum annemi büyük sal onu serdim altına ...Onun yeri bile olsa uyuyan insana öyle mi tepki verilir
ay esıme oglen ıstekı ekmek arası ıcın de hazırlıklar yapıyorum duzenlı malum. ama onları demeyı unuttuyorum.herkese selamlar, güzel bir gün olsun inşallah.....
valla benim de , iki ev olacak bir kaç ay sonra ve iki eve nasıl yetişeceğimi bilmiyorum valla. ama enazından şimdiki gibi o evde haftasonu tadilat yap, gel buraya hafta içi hem çalış hem tırmalama olmayacak sanırım diye dua ediyorum
ev işlerime gelecek olursam baya hareketli bir gün yaşadım
kasaba gittim, kedilere atıkları aldım besledim. bugun ıcın nohut yemegı yaptım aksam yanına bulgur pılavı yapacagım. yemegım vardı, yemek yedık. toparla kaldıri bulasık makınasını bosalt doldur.
kaynanamdaki kucuk kedıyı getırdım ona baktım sevdım ılgılendım hatta kuma alıstırdım. kendı kedım hasta, maalesef bır gun once koltuga kustu dun de yataga kustu, alez dahıl herseyı yıkamak zorunda kaldım,, sabah astım bir makına. 1 makına daha camasırım var, onu aksam yıkayacagım.
kedılerın kumları, bakımları, copler derken onları da hallettım. 2 saat kadar utu yaptım, cıceklere baktım.
gecenlerde konustugumuz gıbı dolap ıclerıne okuz yavrusu gırse kaybolurdu :) dolap ıclerını duzenledım , zaten katlanacak camasırlar da vardı derken dolaplar baya zamanımı aldı
aksam yemekten sonra, markete gıtmemız lazım, buyuk market zamanı geldı.
Birden öyle uyanınca kötü olmussundur pare anlıyorum seni. Ne değişik insanlar var ben bazen hayret ediyorum yaBir an kötü oldum nerdeyim burası neresi gibi salaklastim...hanı çarşaf kirlenir gibi düşünecek durumda yok herkes evinden çarşaf getiriyor ben iki çarşaf görüyorum bide fizik sonrası üşümesin annemin beli omuzları diye sal götüyorum ki sarıyorum annemi büyük sal onu serdim altına ...
günaydın,canım amin inşallah hepimizi çin güzel bi gün olsunherkese selamlar, güzel bir gün olsun inşallah.....
valla benim de , iki ev olacak bir kaç ay sonra ve iki eve nasıl yetişeceğimi bilmiyorum valla. ama enazından şimdiki gibi o evde haftasonu tadilat yap, gel buraya hafta içi hem çalış hem tırmalama olmayacak sanırım diye dua ediyorum
ev işlerime gelecek olursam baya hareketli bir gün yaşadım
kasaba gittim, kedilere atıkları aldım besledim. bugun ıcın nohut yemegı yaptım aksam yanına bulgur pılavı yapacagım. yemegım vardı, yemek yedık. toparla kaldıri bulasık makınasını bosalt doldur.
kaynanamdaki kucuk kedıyı getırdım ona baktım sevdım ılgılendım hatta kuma alıstırdım. kendı kedım hasta, maalesef bır gun once koltuga kustu dun de yataga kustu, alez dahıl herseyı yıkamak zorunda kaldım,, sabah astım bir makına. 1 makına daha camasırım var, onu aksam yıkayacagım.
kedılerın kumları, bakımları, copler derken onları da hallettım. 2 saat kadar utu yaptım, cıceklere baktım.
gecenlerde konustugumuz gıbı dolap ıclerıne okuz yavrusu gırse kaybolurdu :) dolap ıclerını duzenledım , zaten katlanacak camasırlar da vardı derken dolaplar baya zamanımı aldı
aksam yemekten sonra, markete gıtmemız lazım, buyuk market zamanı geldı.
Böyle yazınca sizler, üzülüyorum gerçekten bir iki kavanoz reçel nedir kiEşim kendi ağzıyla istedi bi kaç kez vermedi bonuscum öyle bir insan kendisi hadi bana verme oğlun istemiş onada mı vermez insan
amin amin inşallahgünaydın,canım amin inşallah hepimizi çin güzel bi gün olsun
2 eve olunca belki zorluklarıda olucak ama diğer evin işleri bitince orada dinlenme zamanında olucak hafta sonu tatili gibi düşün bence güzel olur kalabalıklardan sakin bi ortama gitmek
Hayal geç değil şuan ne meyvesi varsa, gel beraber yapalım reçeliHiçte cimri değil abla eli bol bi kadın kızına komşularını verir ama bana karşı bi düşmanlıgı var 2 sene erken evlenseymis torunu benimle yaşıt olacakmıştorunu yaşındayım ama benimle yarış halinde
Alıcam reçel çok severim hazırlar zararlı diye almıyorduk
Valla o reçelden sonra denemedim pinhan hırslı bi insan değilim olmayınca bırakıyorum. Seneye yaparım inşallah bu sene geçti
valla benım kaynanam bırseyler olunca verır ama bana vermesın de kıme versın desem yerıdırHiçte cimri değil abla eli bol bi kadın kızına komşularını verir ama bana karşı bi düşmanlıgı var 2 sene erken evlenseymis torunu benimle yaşıt olacakmıştorunu yaşındayım ama benimle yarış halinde
Alıcam reçel çok severim hazırlar zararlı diye almıyorduk
Valla o reçelden sonra denemedim pinhan hırslı bi insan değilim olmayınca bırakıyorum. Seneye yaparım inşallah bu sene geçti
şu an pazarlarda mürdüm eriği , şeftali ,üzüm var onlardanda güzel reçel oluyo mürdüm eriğinden ben marmelat yapmıştım geçen sene hala yiyiorum. doğradım şekerle kaynattım kaynarken blendra çektim biraz daha kaynattım çokta güzel olduHayal geç değil şuan ne meyvesi varsa, gel beraber yapalım reçeli
Geçmiş olsun
Çok çok geçmiş olsun
Geçmiş olsun abla
Sağolun kızlar dediğim gibi çok öldüm bittim modunda olmadan atlatmayı planlıyorumgeçmiş olsun canım Allah şifalar versin
İlk evlendiğim zamanlar malzememi aldım turşu yaptı ama yiyemedik öylece çöpe gitti o kadar tuz atmış ki zehir gibiydi. Bir daha ben istemedim bile. Eşim istiyor onada veriyim getiriyim diyor her seferinde ama vermiyorBöyle yazınca sizler, üzülüyorum gerçekten bir iki kavanoz reçel nedir ki
Ben yapmayı denemedim, reçel pek de tüketmem. K.validem de annem de yaparlar verirler sağolsunlar. Onlar yaparken denk gelirsem yardımcı olurum.
Bazende malzemeyi alıp götürürüm. Bize değil kendinize yapın derim
Evde hiç meyve yok suan pazar tatile gideceğiz sebze meyve almadık dolaptakileri bitirelim diye ama dönünce güzel yaparız inşallahHayal geç değil şuan ne meyvesi varsa, gel beraber yapalım reçeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?