- 13 Ağustos 2022
- 6.180
- 25.310
Olsa da yesem hiç umrumda olmaz şuan kötülüğüŞunun bana kötülük yapabileceğine ruhum inanmıyor ya iki tane vişne ya vişne
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsa da yesem hiç umrumda olmaz şuan kötülüğüŞunun bana kötülük yapabileceğine ruhum inanmıyor ya iki tane vişne ya vişne
TArım kredinin reçeli içinde şeker varmış glikoz değil. İnşallah doğrudurOlsa da yesem hiç umrumda olmaz şuan kötülüğü
Bende alıyım gidince malum reçel yapamıyorum annemde yapmaz sevmez kaynanam kavanoz kavanoz yapar günahını vermezTArım kredinin reçeli içinde şeker varmış glikoz değil. İnşallah doğrudur
Allah’ını seven bana düzen,nizam öğretsin temizlik becerisi öğretsin. Hamarat etsin beni
Bende alıyım gidince malum reçel yapamıyorum annemde yapmaz sevmez kaynanam kavanoz kavanoz yapar günahını vermez
Eşim kendi ağzıyla istedi bi kaç kez vermedi bonuscum öyle bir insan kendisi hadi bana verme oğlun istemiş onada mı vermez insanYani ufak bi kavanoz verilir ya şaka gibi.
Sen niye yapamıyomuşsun ufak bişey dene bak gayet kolay
2 yıl önce şeftali reçeli yaptım küflenmiştiYani ufak bi kavanoz verilir ya şaka gibi.
Sen niye yapamıyomuşsun ufak bişey dene bak gayet kolay
güle güle oturun nanecim ,eksikler bitmez bizimde var 8 ay oldu taşınalı salonuma avize alıcam halaEvet taşındım biraz eksikler var ama olsun zamanla hallederiz
Sen nasılsın hamilelik süreci nasıl geçiyor
geçmiş olsun canım Allah şifalar versinKaptık şifayı kuzum
Kendimi çok hastalık moduna sokmumadan evdeki ilaçlarla atlatmayı düşünüyorum bakalım
Eşim kendi ağzıyla istedi bi kaç kez vermedi bonuscum öyle bir insan kendisi hadi bana verme oğlun istemiş onada mı vermez insan
niye vermez cimrimi insan komşuya bile verir ,yakın olsak ben verirdim çilek reçelim varBende alıyım gidince malum reçel yapamıyorum annemde yapmaz sevmez kaynanam kavanoz kavanoz yapar günahını vermez
2 yıl önce şeftali reçeli yaptım küflenmişti
kapağı iyi kapanmamış hava almış olabilir, ben kaynarken kavanoza koyarım yeni kapak kullanırım birde hemen ters çeviririm bir gün o şekilde bekletirim sonra kaldırırım bu güne kadar hiç bozulmadı ,2 yıl önce şeftali reçeli yaptım küflenmişti
Bugun kızların ve oğlanın odalarını elden geçiricem.
Dolap çekmece içleri düzen vs
Okul moduna giriş.
Oğluşum da ana okuluna başlıyor
Henüz başlamadım, gevşeklik zamanımdayım
Hayalkuran validene diyecek birşey bulamadım.....
Sen yap.
Hazır da alırsın elbet ama sen de yapabilirsin.
Ben bu yaz çilek reçeli yaptım, denemelik, beceremem diye düşündüğümden az yaptım.
Çok güzel oldu.
Yaparsın sen de. O şeftali reçeli seni yıldırmasın, kapağı kapanmamıştır, başka bşy olmuştur.
Dene
Bugun yarın diye öteledim, kızlar yine fena değil de oğlanınki baya dağıldı, elden geçsin.Ben de bugün aynı işi yapıcam zaten yapıcaz diye de bıraktık kalkmış gidiyor.