Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum sadece halsızlık ve hapşurma var üşütme ilaçı aldım ayakta durayım eğer salgınsa evede idare edecek kimse yok yandığımıızın resmiEfser Geçmiş olsun psikolojik olmayabilir canım aynı anda mikrop aldınız belki
İş görüşmesine giriyorum şimdiHe attım bilerek isteyerek attım pişman değilim
Bokysa da attım
Ne öyle Bonusum Penyezim
Geçmiş olsun efserim hava değişimi mevsim geçişi hastalık olabilir dikkat et kendine ⚘Gece eşim ateşlendi şimdi kendimi kırgın hissediyorum inşallah piskolojiktir
Bokysa da attım
Geçmiş olsun canım evde viks falan varsa eklem yerlerine sür ve terlemeye çalış. İnşaAllah çabucak toparlanırsınızBilmiyorum sadece halsızlık ve hapşurma var üşütme ilaçı aldım ayakta durayım eğer salgınsa evede idare edecek kimse yok yandığımıızın resmi
Ama niye sen penyezin alıntısını alıyorsunEtiket yapaydın göreydi kimse pariş
hayırlısı olsunİş görüşmesine giriyorum şimdi
Sonra senle görüşcemmm pişman değilsin heeee
ben cok urun aldım, hatta buna benzer sehpa falan da ama benzer sorunu yasamadımYaa kızlar konu açmıştım ama kimse yazmadı
Tyoldan aldığım ahşap çiçekliğim sürekli çıt çıt diye ses çıkartıyor. Tahta kurusu sandım fakat herhangi bir böcek görmedim. Sinir bozuyor artık çıtçıtçıt. Bunu yıkasam olur mu? Bi yardımcı olun şu garibana
Ben iş değişikliği yapmıyorum Elhamdülillah memnunum işimden. 2014 den beri aynı şirketteyim. emekli olana kadar bu şirkette devam inşaAllahhayırlısı olsun
ıs degısıklıgı yapmak ısteyen cok, buaralar
ben de dahil.
4.000 tl zam yapmıs, utanmadan. zaten kuş kadar maaşlar veriyorlar, 15 senelik tecrübe.
başarılar diliyorum
aaa pardon tamam...Ben iş değişikliği yapmıyorum Elhamdülillah memnunum işimden. 2014 den beri aynı şirketteyim. emekli olana kadar bu şirkette devam inşaAllah
Personel alımı var. Görüşmeleri ben yapıyorum
maşallah kaç yaşındalar ?Selamlar ponçikler
Fırsat bulamadım yazmaya.
Sabahtan telefon trafiğim oldu.
Patlıcan doğruyorum, şakşuka yapıcam, konserve.
Kızlarımdan biri kahve yaptı, içtim kalktım.
Diğer kızım süpürge yapıyor.
Şimdi öteki de çamaşır asıyor.
Enteresan bir gün yaşıyorum
Maşallah diyin
10 yaşındalar ikizlermaşallah kaç yaşındalar ?