- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Bende bisi bulamadım yazdıklarında@MssPARE ayyy kuzumm ceza aldığının farkında bile değil bdv ye yazdığımda bir şey yok neden ceza verdiler ki diyor
Yarın gelecek salça güzeli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bisi bulamadım yazdıklarında@MssPARE ayyy kuzumm ceza aldığının farkında bile değil bdv ye yazdığımda bir şey yok neden ceza verdiler ki diyor
Yarın gelecek salça güzeli
Ha düz ha ters bacımsu sonuçta uçuyomu uçuyo işteTers ucuyo kız bu
Neydim varamaz ki istedigi yereHa düz ha ters bacımsu sonuçta uçuyomu uçuyo işte
O yolu tersten bulurNeydim varamaz ki istedigi yere
Efserim hangi yerli marka kullandınKızlar dün sabah evde çay demlemedim yemekte vardı bulaşık makinesine hiç dokmadım bugün çay demlek için demliği ve süzgeci makineden çıkardım pırıl pırıl olmuş
Valla inanmadım çay lekesini çıkarmak için çamaşır suyunda bekletip malum f..... deterjanla makineye atardım asla tek başına çıkarmazdı
Burda beni düşündüren çok mu kimyasal var yoksa üzerinde yazdığı gibi karbonatınmı etkisi inşallah iyibirşeydir
BingoEfserim hangi yerli marka kullandın
Ben sparx ve renax ikisini de kullandım ve kullanmaya devam ediyorum memnunum. Karbonat etkisi vardır diye düşünüyorum umudum o yönde
Denemedim daha
Çaydanlığının içinde çay lekesi varsa bir atsana çıkarıyormuDenemedim daha