- 28 Ekim 2022
- 5.913
- 14.540
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
40 dan sonra görürüm siziKozmetik bana o kadar uzak ki sadece deodorant ve parfüm o kadar diyim sana
Ben denizdeyin içemiyorum şu an burda sana afiyet olsunBonus bonusum kahve içmeyecek miydik kendi kendime mi gelin güvey oldum
Ben bir denicem onu ya. içeriğine bakmadım helal mi efserimHepsi tamam kozmetik ürünleri daha sıkıntılı kore ürünlerinemi yöneleceğiz bilemedim
88 liyim40 dan sonra görürüm sizi
Sonra demiş zaten88 liyim
Oyyy o zaman asıl keyif sende bonusumBen denizdeyin içemiyorum şu an burda sana afiyet olsun
Yarın gideceğim yüz temizliği yaptıracam sorarımBen bir denicem onu ya. içeriğine bakmadım helal mi efserim
Ne kalmış bacımsu88 liyim
Ne lazımsa şimdiden desin işteSonra demiş zaten
Sen 2 yumurtayla başlaNe lazımsa şimdiden desin işte
cezamı almışMssPARE ayyy kuzumm ceza aldığının farkında bile değil bdv ye yazdığımda bir şey yok neden ceza verdiler ki diyor
Yarın gelecek salça güzeli
Mabusa salça kazanıyla düşütü ordakilere kaynadır artıktek suçlu salça benceMssPARE ayyy kuzumm ceza aldığının farkında bile değil bdv ye yazdığımda bir şey yok neden ceza verdiler ki diyor
Yarın gelecek salça güzeli
Bence 1 yumurta daha ekleyip kek yapayım konuya o kadar uzağım işteSen 2 yumurtayla başla
Ay çok tatlısınBence 1 yumurta daha ekleyip kek yapayım konuya o kadar uzağım işte
Sen 4 yap topik kalabalıkBence 1 yumurta daha ekleyip kek yapayım konuya o kadar uzağım işte