- 12 Haziran 2019
- 17.545
- 106.388
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün denedim fena değil pirilden iyiReklamda gördüm nasıl güzel midir acaba ya
Fasülyem var biraz üşeniyordum. Bi deneyeyim ben de o zaman
Güzel iş bölümü yapmışsınYemeği de muhtar yapmaya başlasın ben ona yetişirim
Yemeği de muhtar yapmaya başlasın ben ona yetişirim
O hatayı çok kez yaptım hayalim ya kurtaramadım ben. Beyaz nasilsa diye camasir suyu yapiyoruz berbat ediyor.Allahtan kocamindi hepsiKızlar beyaz gömleğimin koluna kahve damlamıştı makineye atmadan çamaşır suyu damlattım pembe oldu beyaz sabunla yıkadım elimde geçmedi ne olacak bilgisi olan var mı?
Şok oldum ya tişörtlere yaptığım oldu gömlek pembe oldu anlamadım kurtaramam mı yaniO hatayı çok kez yaptım hayalim ya kurtaramadım ben. Beyaz nasilsa diye camasir suyu yapiyoruz berbat ediyor.Allahtan kocamindi hepsi
Dokusundan mi acaba ona olmamış. Belki fikri olan vardırŞok oldum ya tişörtlere yaptığım oldu gömlek pembe oldu anlamadım kurtaramam mı yani
Renax alıyorum artık hem tablet hem de çamaşır deterjanı olarak. Bugün çıkıp alıcam bakalım .Dün denedim fena değil pirilden iyi
Ondanda aldım önce bingoyu denedimRenax alıyorum artık hem tablet hem de çamaşır deterjanı olarak. Bugün çıkıp alıcam bakalım .
Eki Görüntüle 3471680
bununla mı anlaşma yaptın
Beyaz giydiğin zaman beyaz oje ile boyaŞok oldum ya tişörtlere yaptığım oldu gömlek pembe oldu anlamadım kurtaramam mı yani
Ben de bi deneyeyim . Deneye deneye bulucaz artık en iyisini. Boykotlu şeylerden almamaya çalışıyoruz çünkü.Ondanda aldım önce bingoyu denedim
Hepsi tamam kozmetik ürünleri daha sıkıntılı kore ürünlerinemi yöneleceğiz bilemedimBen de bi deneyeyim . Deneye deneye bulucaz artık en iyisini. Boykotlu şeylerden almamaya çalışıyoruz çünkü.
Kozmetik bana o kadar uzak ki sadece deodorant ve parfüm o kadar diyim sanaHepsi tamam kozmetik ürünleri daha sıkıntılı kore ürünlerinemi yöneleceğiz bilemedim