Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Beyaz gömleğime çamaşır suyu dökmüştüm pembe olmuştu kuruyunca geçmişne lekesiydi
Valla diyen desin ben de sineklik olan camları sildim az önce şöyle bi. Yağmur yağınca felaket oluyor mecbur silmek zorunda kalıyorum güzel yağdı ama hamdolsunBen mutfağın camlarını silecektim bugün, bu yağmurdan sonra bana deli demezler değil mi
Ben mutfağın camlarını silecektim bugün, bu yağmurdan sonra bana deli demezler değil mi
Hahhaha gittigmden haberim olmadı geldiğimden hiç olmadıMssPARE geldin mi huuuu bitti mi salçalar
Benim de sevenim çoktur pariş bir kaşık suda hık dedirtirler öyle bir sevgiHahhaha gittigmden haberim olmadı geldiğimden hiç olmadı
Salca kazına dusuncem derken cadı kazanına düştüm
Yazmam yazmam ne zaman yazsam Bdv ye anında ban yerim çok sevenin var
Geldi domates güzeliniz
Ben bir kaç kişiyi tahmin ediyorum hangi mesajla gittiğimi bir bilseniz ne alaka dersinizBenim de sevenim çoktur pariş bir kaşık suda hık dedirtirler öyle bir sevgi
Ne kızarması kazan patladı her yerim kızardıYanakların da kızarmıştır
Ne kızarması kazan patladı her yerim kızardı
Pare salçaları gerçek oldu
Yok kız öyle gülelim diyeKız ciddi mi
Merhabalar peki çelik çaydanlığı makineye koyup denemişmiydiniz ?cam çaydanlığım yok, cam eşyaları güzel yıkadı, kullandığım markalar
Merhaba yok canım denemedim. çaydanlığı ben makineye atmıyorum elimde yıkarım hepMerhabalar peki çelik çaydanlığı makineye koyup denemişmiydiniz ?
merak ettim.
ben henüz denemedim de.