Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde duruyorHayırlı güzel vakitleriniz olsun
Kahvaltıyı abarttım akşam yemeğini dengelicem inşallah
Şuan ev komple duruyor bi kahvaltı faslı bitti
Sofrayı topladım bu kadar
Oğlum saklambaç oynamak istiyor bi tur oynadım yeşil çayım bitsin bi daha oynıcaz
Ben bi kalktımBenimde duruyor
benim makinem var ama yok gibi şu son modellerden degil cezve tipliHala kahve yapmadım bugün cezvede yapasım var .
Bonus ne diyorsun yapalım mı artık birlikte bakalım senin gibi ben de güzel yapabilecek miyim ?
fotoğrafli cezvede yapılmış kahveye çağırıyorum herkesi rezil de olabilirim onu belirteyim çünkü ben makineciyim
Size özel cezvede yapasım var bugün. VAR MI GELEN ?
Göz göze gelmemek için kısık kısık bak geç hemenDove nin bir duş köpüğü var her reonda göz göze geliyoruz
benim makinem var ama yok gibi şu son modellerden degil cezve tipli
Ama ocakta pişirelim bugün bende varım
Zaten kokusunu severim çok nadir içerim
Herkes kahve içmiş bende yemekten geldim yapayım da içeyim bari
Geçen temizliğe gittim ya yardıma cif vardı bütün boykot ürünler vardı kullandık tabi o cif bir yağ çözüyor kokusu ağır değil şıp diye işin bitiyor çok sinir olduk kaliteli yaptıkları ürünler o yüzden de insanlar bağımlı olmuşGavur marka herseyi güzel ama
Eki Görüntüle 3467741
Cezveyle yapılmış kahve hayret güzel oldu köpüğü beğendim.
Acaba kahve şefi de beğenecek mi ?
Bonus 100 üzerinden kaç puan eleştiriye açığım
vur ama öldürme
O kadar kimyasala bende güzel olurum
Sanki geliyor gibiyimAcil maratona çıkılıyor
Harika püf noktaları da aldık bir dahakine daha güzel yapacağım eminim teşekkürler şefGayet güzel görünüyor nur eline sağlık.
Sıcak su koymayıp hiç karıştırmayacaksın köpüğünü daha erken tam pişmeden kabarmaya başlayınca alırsan daha koyu renk olur ve kaynayana kadar yine köpürür.
Pişen kahvenin köpüğü sarı oluyor.