- 8 Aralık 2011
- 44.030
- 153.647
Sen dua et arko kremini sürdümEfser
2 aşamalı yüz temizliği ( çıkarken güneş kremi sürdüğüm için)
Gül suyu tonik
Göz serumu + göz kremi
Yüz serumu
Nemlendirici
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen dua et arko kremini sürdümEfser
2 aşamalı yüz temizliği ( çıkarken güneş kremi sürdüğüm için)
Gül suyu tonik
Göz serumu + göz kremi
Yüz serumu
Nemlendirici
Mesajina istemsiz güldüm de töbeee töbeeeKalktigimdan beri Bu leğen kemiği dediğimiz yerde inanılmaz agri var dedim bi bakim. Leğen kemiği kanseriymisim sadist psikopat kötü insanlar
Sen dua et arko kremini sürdüm
Çok teşekkür ederimEfser iadeyi kahvaltı olsun
Keçi sütlü bir doğal ürünüm varkendine uygun bir kere al sana bayaaa gider
Neymiş bakim bi resim atKeçi sütlü bir doğal ürünüm var
Boykottan önce aldığım kullanmadığım bir güneş kremin var
Neymiş bakim bi resim at
Yes boykotlu diye biliyorum ama sen önce almışsın kullansana hiç açmadın mıBu ürün boykotlumu onuda bilmiyorum ya
Bir kaç kere sürdüm bu bitsin kore ürünlerini bakarımYes boykotlu diye biliyorum ama sen önce almışsın kullansana hiç açmadın mı
Kullan bitir iyi bi krem neye sürmüyosan zatenBir kaç kere sürdüm bu bitsin kore ürünlerini bakarım
Nemlendirici niyetine sürüyorum güneş kremi genelde diğer ürünü sürüyorumYeşil gece kremi Efser Muhtemelen onarıcı kremdir.
Beyaz olanda gündüz kremi 10 spf var çok düşük güneş koruması.
Boykotluymuş bunun parfümü deodoratını çok kullandım
Yazın nemlendiriciyi 2. Ya da 3.kez sürdüm olmuyor fazla geliyor.Nemlendirici niyetine sürüyorum güneş kremi genelde diğer ürünü sürüyorum
Güzellik uzmanı bir tanıdığım var gecen hafta gördün durumda kremlerin içerikleriyle çok ilgileniyor ondan marka ismi alırsam yazarımArtık kullanmıyoruz ne yapalım
Yok yapmıyor bende vegan dogal ürün diye almıştımYazın nemlendiriciyi 2. Ya da 3.kez sürdüm olmuyor fazla geliyor.
Senin cildin kuruysa belki kaldırır. Gece kremini dene bakalım sivilce yapmazsa devam edersin