- 11 Nisan 2007
- 83.024
- 481.839
Görmedim bişey nerde görcektimGüzellik uzmanı bir tanıdığım var gecen hafta gördün durumda kremlerin içerikleriyle çok ilgileniyor ondan marka ismi alırsam yazarım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Görmedim bişey nerde görcektimGüzellik uzmanı bir tanıdığım var gecen hafta gördün durumda kremlerin içerikleriyle çok ilgileniyor ondan marka ismi alırsam yazarım
Bonus sanki güzellik uzmanından senin önerdiğin markayıda söylemişti
Merak etme az kaldı çıkarSakalım yok ki
Merak etme az kaldı çıkar
Bence de yürüyüş yapabilmek başlı başına bir iş bugün de kendine maraton yapmişsın helal olsunBen bu sabah yürüyüş yaptım ya ev işi yapmam uygun düşmez
uygun düşerBen bu sabah yürüyüş yaptım ya ev işi yapmam uygun düşmez
Gavur marka herseyi güzel amaYes boykotlu diye biliyorum ama sen önce almışsın kullansana hiç açmadın mı
AA abla ne guzel yazmissin dede korkut yazıları gibi olmuşuygun düşer
ayakların açılmışken, mis gibi kahvaltı da yapmışken bi kahve sonrası az çok demeden yaparsın iş güç kendine güven
YOoo hükmen caizdirBen bu sabah yürüyüş yaptım ya ev işi yapmam uygun düşmez
Motive edici mesajımı neye benzettinAA abla ne guzel yazmissin dede korkut yazıları gibi olmuş
Çok güzel.olmus ama kötü diiil kiMotive edici mesajımı neye benzettin
O kadar kimyasala bende güzel olurumGavur marka herseyi güzel ama
bu ara uzun hikaye okumamaya alıştık bu nini gibi geldiAA abla ne guzel yazmissin dede korkut yazıları gibi olmuş
Dove nin bir duş köpüğü var her reonda göz göze geliyoruzO kadar kimyasala bende güzel olurum