- 8 Aralık 2011
- 44.030
- 153.647
benden bu kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benden bu kadar
Ya seni yerim tüm detaylara da girmiş bunun üzerine de senin gibi yapamazsak artık ne desen haklısın bizebenden bu kadar
Gene günü planlaya çok geç kaldım önce güzel bir plan yapayım sonra neyi kurtarırsak o kardır artık
O cüz sorumluluğum yapsam rahatlarım2 saate dünyaları yaparız efserim hadi bismillah akşama da cüzleri okuruz
Evet bugün başladı .Kadir ezildi ben de severim açtım Now daymis izlicem ben de ama şansıma reklam çıktı
Afiyet olsun..benden bu kadar
Nolsun yine kahve köpürttüm falanŞöyle biraz göz gezdiriyim, önemli bir haber kaçırmadım inşallah
Çok sinir bozucu gerçekten neden biz üretimyoruz o kalitede çok kısıtlıGeçen temizliğe gittim ya yardıma cif vardı bütün boykot ürünler vardı kullandık tabi o cif bir yağ çözüyor kokusu ağır değil şıp diye işin bitiyor çok sinir olduk kaliteli yaptıkları ürünler o yüzden de insanlar bağımlı ololmu
Çok pişen kahvenin köpüğü hiç olmazmış öyle diyor biriGayet güzel görünüyor nur eline sağlık.
Sıcak su koymayıp hiç karıştırmayacaksın köpüğünü daha erken tam pişmeden kabarmaya başlayınca alırsan daha koyu renk olur ve kaynayana kadar yine köpürür.
Pişen kahvenin köpüğü sarı oluyor.
Gerizekali da kahkaha attım yaaaaaTam gidecekken türk telekom aradı uzun bir konuşmadan sonra darlanmış durumdayım.
Konuşurken ki halim
Kadir ezildi tv de de mi varTv de kadir ezildinin yarışması başladı.
Yeni sezon bölümleri.
En azından vakit geçiyor...
Arada bakıyorum.
Eşim işe yeni gitti.
Bende evin işlerini bitirdim .
Gerizekali da kahkaha attım yaaaaa