- 23 Mart 2022
- 14.145
- 52.778
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Peynir kalıbı gibi mi gördünYok yok öyle düşünmedim bu sefer yemek istedim
Kek hemde kabarmış böyle puf pufPeynir kalıbı gibi mi gördün
Hani evee gidince dinlencem dedin yaaaaYarın iş yok ya sabah uyuycam diye işleri bitirmeye çalışıyorum
çamaşırlar bitti astım
evin her yerini sildim
toz aldım
pencere önü mermerlerinin tozunu aldım
Y.odasının camını sildim
balkonu sildim
yarım saatlik iş daha var onlarıda yaparsam kafam rahat uyurum
Dinlendim ya 3 saaaattt ayaklarımı uzattım çay içtim baktım iyiyim yarın iş yapmamak daha cazip geldi kalktımHani evee gidince dinlencem dedin yaaaa
Ayyy senin yerine ben daha çok sevindim şuanDinlendim ya 3 saaaattt ayaklarımı uzattım çay içtim baktım iyiyim yarın iş yapmamak daha cazip geldi kalktım
Sabah erken gelmezsem merak etmeyin uyuyuycammmm namazda yokAyyy senin yerine ben daha çok sevindim şuan
AboooooSabah erken gelmezsem merak etmeyin uyuyuycammmm namazda yok
İnşallah olur her gün yeni bir umutTam anlamıyla olmuyor gönül
Hee pek hamaratımdırNasılda hamarat gelin
Darısı benim k.validemin başına hazıra koyduğum için 20 yıllık geliniyim, elimden bir tatlı yemek nasip olmadı daha
Bu ara en kolayıma gelen tatlı oldu cahide sultan tarifi var hep onunla yaparımIslak kek çık aklımdan
Islak kekim var kahve de pişiririm buyur gel öğlen içelimıslah kekim yoh gayfem var çağırmanıza gerek yok bişirir içerim ıslah kekte yimem
Çok sağol yaa evet güzel fikirmiş bende alezi kapitoneli almıştım onu serince iyi oldu sanki ama bu sayfayı da kaydettim sağolHayırlı olsun Güle güle kullansın
İnsta doğal yünden yapılmış alezden biraz kalın yorgan gibi sağlık için yapılmış yatağın üzerine sermelik ürünler var bir bak
Amin teşekkür ederizzİyi günlerde yatsın.
hayırlı olsun
Bende o tarz bişey yaptırabilirimBen ince yünden yapılmış Yatak kullanıyorum çok sert yazık
Yaaa canlarımGönül yasakladı yaaa yazmadım
ben söz dinlerim
Bence degistirme imkanınız varsa değiştir. Sonuçta bu uzun ömürlü olacak bir şey. Niye içinize tam sinmeyen bir şeyi kullanasınız ki? Yine de sen bilirsinBende o tarz bişey yaptırabilirim
Yahut yatağı mı değiştirsek bilemedik
Dün eşim komple iade edip başka mı alsak diyor bende alınan şeyi değiştirmeyi hiç sevmem bilemedim napsak
Ya aslında orta sert ama bizim yatal yumuşak ondan heralde ilk etapta sert geldi ama bi araştıracam olmazsa yatagi değiştirecez inşallahBence degistirme imkanınız varsa değiştir. Sonuçta bu uzun ömürlü olacak bir şey. Niye içinize tam sinmeyen kullansanız ki? Yine de sen bilirsin
Bu gün tartıya çıkma dikkat eder yarın tartılırsınYaaa canlarım
İki gündür cozuttum bee evde olmayınca abarttım yani inşallah bu hafta ki hedefim 76 cuma günü 77 yi gördüm bugün çıkmaya korkuyorum
Sağol gönülümNihayet kendimle baş başa kalabildim
Arada ki mesajları hep kaçırmışım
En son bu alıntılar yaptığımda piknikte idim dedim yazayım sonra kaldı hiç giremedim bi daha
İnşallah olur her gün yeni bir umut
Hee pek hamaratımdır
Abla sende çalışıyorsun imkan olsa yapardın
Bu ara en kolayıma gelen tatlı oldu cahide sultan tarifi var hep onunla yaparım
Islak kekim var kahve de pişiririm buyur gel öğlen içelim
Çok sağol yaa evet güzel fikirmiş bende alezi kapitoneli almıştım onu serince iyi oldu sanki ama bu sayfayı da kaydettim sağol
Amin teşekkür ederizz