- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.408
- 32
Otur oturduğun yerdeEllerine sağlık efserim gözüm gönlüm açıldı okuyunca yaptıklarını;
Bi ayağım kalk sende yap dedi bi ayağım otur oturduğun yerde dedi bakalım hangi ayağımın dediği olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Otur oturduğun yerdeEllerine sağlık efserim gözüm gönlüm açıldı okuyunca yaptıklarını;
Bi ayağım kalk sende yap dedi bi ayağım otur oturduğun yerde dedi bakalım hangi ayağımın dediği olacak
Bende o arayistayim. Boykot malesef hepsi. Bisi bulana kadar Lekelileri ayırıyorum sabunlu sıcak suda bekletip citiliyorum sonra makineye atıyorum.Hanımlar beyaz çamaşırlarda ne kullanıyorsunuz deterjan. Bazı lekeler leke çıkarıcı sıkmadan çıkmıyor. Her yıkama da da leke çıkarıcı sıkmayı unutabiliyorum. Şöyle lekeleri güzel çıkaran boykot olmayan kullanıp memnun kaldığınız deterjan var mı ya.
Dinlen sende yoruldun herkes duşunu alsın dinlensin iki krem neyin sürek ayy ev iş kaçmıyorda bitmiyorda yarında var heç üzülmeyinMutfak toplu suAn ️
ağzım yarım açık. SonrASi eşimde halim kalmadi daha
Sende bugün minnoşluk var Duş aldım da krem falan yorucuDinlen sende yoruldun herkes duşunu alsın dinlensin iki krem neyin sürek ayy ev iş kaçmıyorda bitmiyorda yarında var heç üzülmeyin
İki kremlenek yavSende bugün minnoşluk var Duş aldım da krem falan yorucu
Aynı bende öyleydim ya. Bu patik terlikler ayaktan hiç çıkmayınca alıştım hissetmiyorum ayagimda oldugunu. Panduf değil onlar çok sıcak oluyor.ben terlik giyemiyorum yaz kış yalın ayağım çorapta giyemem bugün terliklerimi çıkarmıyacam diye şartladım biri şamda biri yemende nasıl alışacağım bu işe bilmiyorum
Hadi kremlenelim uyumadan. Maden suyu ve limon karışımı ile yıkayayim kalanı içerim dgjkmbddhİki kremlenek yav
İyi geldi ahiretliğimHadi kremlenelim uyumadan. Maden suyu ve limon karışımı ile yıkayayim kalanı içerim dgjkmbddh
Giyenlere çok imreniyorum kendime gelince giyemiyorum biraz da eşimin etkisi oldu terliğin çıkardığı sesden nefret ederdi yeni evliyken giyinmezdim şimdi laf ettsin kafasına yerAynı bende öyleydim ya. Bu patik terlikler ayaktan hiç çıkmayınca alıştım hissetmiyorum ayagimda oldugunu. Panduf değil onlar çok sıcak oluyor.
Bana hiç o kalitede bir ürün rast gelmedi beyazlatan çıkaran ürünlerde boykotlu
artık çamaşırda bingodan başka bir şey kulanamıyorum
Yaa demekki tek dertli ben değilmişimBende o arayistayim. Boykot malesef hepsi. Bisi bulana kadar Lekelileri ayırıyorum sabunlu sıcak suda bekletip citiliyorum sonra makineye atıyorum.
Ay alışkanlık olur tabi nasıl giderse. Babamda öyleydi sesten nefret ederdi annemin inadına giydiğinden emindim amaGiyenlere çok imreniyorum kendime gelince giyemiyorum biraz da eşimin etkisi oldu terliğin çıkardığı sesden nefret ederdi yeni evliyken giyinmezdim şimdi laf ettsin kafasına yer
Kıyafet için olur mu bilmiyorum da bu hali koltuk lekeleri için stop diye bi sprey önermişti kuzenim. Bi bak istersen belki kıyafete de oluyordurYaa demekki tek dertli ben değilmişim
Kuru mu ki cildinYüzümün nasıl kreme ihtiyaçı olmuşsa hemen hepsini emdi
Çamaşır sodası borax filan ardık bir şeyler uyduracağız beyazlarım iyden iyiye grileştiYaa demekki tek dertli ben değilmişim