- 8 Aralık 2011
- 44.028
- 153.634
Karma ve hasas herşeyi cildime uygulayamıyorumKuru mu ki cildin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Karma ve hasas herşeyi cildime uygulayamıyorumKuru mu ki cildin
Çok bisi kullanamazsın o zamanKarma ve hasas herşeyi cildime uygulayamıyorum
Yok kızarır pul pul olur doktorlarda korkuttu cildin hasas dokunma diye gül suyu tonik birde nemledirici yıkama jeli oda fazla köpürmeyeninden olacakÇok bisi kullanamazsın o zaman
Çocuklar hızlı yürse öyle terlikli değil topuklarını yere yere vursalar yavaş yürü diye arkasından bağırıyor oğlumda küçüken sanki inat eder gibi yapardı çocuğun yürümesi öyle kaldıAy alışkanlık olur tabi nasıl giderse. Babamda öyleydi sesten nefret ederdi annemin inadına giydiğinden emindim ama
Şöyle kendiliğinden lekesiz pürüzsüz olsa negzel olurduYok kızarır pul pul olur doktorlarda korkuttu cildin hasas dokunma diye gül suyu tonik birde nemledirici yıkama jeli oda fazla köpürmeyeninden olacak
Makineye atmadan önce beyaz sabunla lekeli yeri sabunlayip az çitile eğer üşenmezsen ya da bulaşık parlaticisi damlat üzerine öyle makineye at. Bunlar en iyi bildiklerim. Başka çözümü olan olursa ben de yeniliğe açığımHanımlar beyaz çamaşırlarda ne kullanıyorsunuz deterjan. Bazı lekeler leke çıkarıcı sıkmadan çıkmıyor. Her yıkama da da leke çıkarıcı sıkmayı unutabiliyorum. Şöyle lekeleri güzel çıkaran boykot olmayan kullanıp memnun kaldığınız deterjan var mı ya.
Kullandığım sprey var ama ben direk makinada kullanmak istiyorum bişeyi çünkü unutuyorum her zaman sıkmayı. Boşa yıkanmış oluyor.Kıyafet için olur mu bilmiyorum da bu hali koltuk lekeleri için stop diye bi sprey önermişti kuzenim. Bi bak istersen belki kıyafete de oluyordur
O sodayı YouTube da gördüm deneyeceğimÇamaşır sodası borax filan ardık bir şeyler uyduracağız beyazlarım iyden iyiye grileşti
Hem üşeniyorum hem bazen unutuyorum. Direk deterjan gözüne koyacağım pratik bişey var mı diye arıyorum aslındaMakineye atmadan önce beyaz sabunla lekeli yeri sabunlayip az çitile eğer üşenmezsen ya da bulaşık parlaticisi damlat üzerine öyle makineye at. Bunlar en iyi bildiklerim. Başka çözümü olan olursa ben de yeniliğe açığım
Ben cilt lekeleri için yazdığını anladım citlemeye gelince aydınlandımBen lekeler için hakiki zeytin yağı ile yapılan sabunu kullanıyorum. güzelce çitiliyorum mis gibi tertemiz oluyor.
Geçen haftalarda açık renk halıya kahve döküldü yazmıştım, hatırlayanlar olur belki. Bir gün sonra sabunlu bezle sildim çıktı.
Temizlik bezlerini, lekeli kiyaferleri de sabunla yıkıyorum
Not; köyüme gittiğimde 2 kalıp sabun alıyorum baya gidiyor.
Bulabilen bulup deneyebilir
Eki Görüntüle 3467111
Eki Görüntüle 3467113
konular karıştı kıyafet lekelerinden cilt lekesine geçilinceBen cilt lekeleri için yazdığımı anladım citlemeye gelince aydınlandım
Kesinlikle öyleEki Görüntüle 3467121
Oh şu güzelliğe karşısında oturup çay içebilirim aşırı huzur verici sabaha beni böyle karşılayacak olması
bende yatmaya gidiyorum kolay gelsinİki ayağımın dediği olsun dinlendim
Kovalar hazır evi silip toz almaya uçuyorum
Oyyy nasil canim cektiiBen lekeler için hakiki zeytin yağı ile yapılan sabunu kullanıyorum. güzelce çitiliyorum mis gibi tertemiz oluyor.
Geçen haftalarda açık renk halıya kahve döküldü yazmıştım, hatırlayanlar olur belki. Bir gün sonra sabunlu bezle sildim çıktı.
Temizlik bezlerini, lekeli kiyaferleri de sabunla yıkıyorum
Not; köyüme gittiğimde 2 kalıp sabun alıyorum baya gidiyor.
Bulabilen bulup deneyebilir
Eki Görüntüle 3467111
Eki Görüntüle 3467113
Oyyyyy unuttummm senin sabunla olan imtihanını birde resim attım yaaaaa lorammmmm unut unut düşünmeOyyy nasil canim cektii
Yok yok öyle düşünmedim bu sefer yemek istedimOyyyyy unuttummm senin sabunla olan imtihanını birde resim attım yaaaaa lorammmmm unut unut düşünme