- 11 Nisan 2007
- 84.824
- 493.595
- 1.223
Krem espirisini annamamışsınKişisel gelişim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Krem espirisini annamamışsınKişisel gelişim
Anladım anlamazlıktan geldim benimki yine geçiçi bir heves yarın unuturumKrem espirisini annamamışsın
Çalışkan kadının hali başka tabi. Ben de kahvaltıyı yapıp sofrayı topladım oturdum. Şevke getirmedin değil bak hoşuma gitti kalkasım geldi kahve görselleri geçiyor şu an gözümün önündenmakineye çamaşır artım
kişisel bakımımı yaptım kitap okudum
Kahvaltı hazıladım
Sofrayı eşimle topladım
Bulaşıkları elminde yıkadım (makineyi boşaltmaya erindim )
️Şimdi eşimle kahve keyfisi ️
Ben türk kahveciyimÇalışkan kadının hali başka tabi. Ben de kahvaltıyı yapıp sofrayı topladım oturdum. Şevke getirmedin değil bak hoşuma gitti kalkasım geldi kahve görselleri geçiyor şu an gözümün önünden
dibek, menengic, Türk sade, Türk sütlü
Hangisi?
Benim de önceliğim Türk sanırım ona gidecek elim kocacıma da sorim güzel bir kahve yapım bariBen türk kahveciyim
Ama çok güzel kahve yapıyor kaçkere resimli anlatı yine yapamadımBenim de önceliğim Türk sanırım ona gidecek elim kocacıma da sorim güzel bir kahve yapım bari
Makinem sağ olsun . Bonus duymasın
Yapar o bakır cezvesiyle yapıyor bazen,Ama çok güzel kahve yapıyor kaçkere resimli anlatı yine yapamadım
Sonra olmadı diyince anlamadın mı diyorAma çok güzel kahve yapıyor kaçkere resimli anlatı yine yapamadım
Anladım anlamazlıktan geldim benimki yine geçiçi bir heves yarın unuturum
Kİm o lanSonra olmadı diyince anlamadın mı diyor
O bizi beğenmiyor makinemizi hakır görüyorSonra olmadı diyince anlamadın mı diyor
Kaç kere anlatın kaç kahve taşırdık olmadı işte beğenmedinKİm o lan
SenKİm o lan
Makineye muhtaç olmayın istiyorum kim yaranmış ki ben yaranayımO bizi beğenmiyor makinemizi hakır görüyor
Alışverişe çıkıyorum cc güneş kremimi sürdüm seni düşünerekMakineye muhtaç olmayın istiyorum kim yaranmış ki ben yaranayım