- 13 Ağustos 2020
- 15.177
- 85.647
- 548
- 32
makinede bende hic kullanmadim lekelere dökuyorumŞuan kahve içerken parlatıcıyı düşünüyorumöyle birşey yok evde hiç almadım nerede ne için kullanılıyor
geçmiş olsun hayal ılık bal şerbetide iyi geliyo gıcık şeklindeki öksürüklereSelam kızlar
Hala öksürüyorum geceleri uyku yok öksürmekten. Araştırma hastanesine gittim bugün alerjik olabilir dedi bi ilaç daha verdi geçmezse göğüs hastalıklarına git dedi.
İnşallah geçer ya geceleri uyuyamamak kadar iğrenc bi şey yok 8 gün oldu
Aşk bir sudur iç iç kudur vardı bi deAşk bir vişne iç iç kişne derlerdi eskiden.
Mis yu dayı yokken
Çoğu makine kaynaklı diye biliyorum hiç servis çağırdın mıBi benim mi bardakların bulanık çıkıyor yatuz da kullanıyorum ama çözüm yok . Bilen var mı?
Yok hiç çağırmadım . Ben bi araştırayım en iyisiÇoğu makine kaynaklı diye biliyorum hiç servis çağırdın mı
Bu gün alayım boykot olmayan marka varmı bildiğin bonusum
Üzerinde bir hanım resmi olan vardıBilmiyorum penyezim onu bimden 101 den almışım hala onlar
gogle de arattım, dudak parlatıcısı çıktıÜzerinde bir hanım resmi olan vardı
1 Saat uyuyacaksan uyu yaNasıl uykum var ya. Birsürü de işim var yarın komşum kahvaltıya gelecek.
1 saat uyusam ne olur ki
Bütün işler kalırNasıl uykum var ya. Birsürü de işim var yarın komşum kahvaltıya gelecek.
1 saat uyusam ne olur ki
gogle de arattım, dudak parlatıcısı çıktı
Kontrol güzel geçti ablacim her şey yolunda şükür bebiş iyi. Ama henüz gelmedi
Benimde gözüm işte değilmiş ki, eve parlatıcı almamışım hiç, ihtiyaç olmamış demek ki
Çok şükürKontrol güzel geçti ablacim her şey yolunda şükür bebiş iyi. Ama henüz gelmedihaftaya kadar bekleyelim dedi doktorum bebiş kendi gelmezse sezaryene dönücez hayırlısı bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?