Aşk bir vişne iç iç kişne derlerdi eskiden.
Mis yu dayı yokken
Ben mis yu dayı yi bilemedimŞunu da düzlemişler
Kıvılcım atmadan o ütüyu bitirmissin helal olsunİyi mi akşamlar beybiler
Bugun yazdığım işlere ütüyü de ekleyebiliriz, bitirdim çünkü, oohhh!
Bir çok çamaşır yıka katla kaldır yaptım
Çocukların dolaplarına detaylı girdim.
Çamaşır çorap pijama kıyafet vs eskiyen, küçülen, yırtık sökük vs var mı vs düzenledim baya sürdü.
Temizlik yapamadım ama bi sürü iş hallettim
Belki yarın bi süpürüp silerim
Bugun pes
Şu saat oldu oturcam anca.
Evde de yalnızdım, babaları dışarı çıkarmıştı, iyi de oldu aslında, telden dizi izleyerek yaptım işleri.
Ben mis yu dayı yi bilemedim
Yine heryer yeşilTepkisiz izledim
Nirden benimki oluyor
E Seni anımsatıyor her seferinde çıkıyordu yaNirden benimki oluyoregeli basacam az kaldı.
Biri dayının bulsun beybisini versin canıma illlah geldiE Seni anımsatıyor her seferinde çıkıyordu yabana mı mis yu beye mi
Amin canım sağolasın konuşmuş zaten aynı gün akşam üzeri eşiyle kadın hepsi tekrar geldiler, bakın dedim evimde misafir vardı yemek yicektik boğazımıza dizdiniz, rezil ettiniz beni ondan sonra işte misafirlerinizden de özür dileriz dediler taşınmayı istemiyorum zaten bizim bi suçumuz günahımız yok onlar utansınÇok üzüldüm abla
tadilat ses vs.. izinsiz yapılmaz, komşulara haber vermek gerekir. Saygı görgü yokmuş
Evi aldığınız kişi, kardeşi ve ailesi ile konuşsun. Haksız olan sizsiniz deyip orta yol bulsun.
Yeni taşındınız kolay mı öyle tekrardan taşınmak.
Rabbim hakkınızda hayırlısını afiyetlisini nasip eylesin. İyiler ve iyilikler ile karşılaşın inşaAllah
Sağol canım Allah kötü insanların şerrinden korusun hepimizipapatyamm Abla geçmiş olsun diyim kötü bir şey atlatmışsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?