Sağolasın efsercimpapatyamm çok geçmiş olsun adınıza üzüldüm umarım hayrınıza sonuçlanır
AMİN canım Allah razı olsun
Abisi bizi haklı buldu çünkü hiç bi şekilde suçumuz yok bence oda biliyo onların huyunu kaç defa özür diledipapatyamm Çok kötü olmuş ya eşiniz de haklı ama abisi madem size hak vermiş orta yol bulunur belki
Ablam mavi olmayan parlatıcı var mı onunla sil bi gecen bende onunla çıkardımSabah evden çıkmadan Türk kahvesi içmiştim balkon kapısını kapatırken elimden fincan az yamuldukrem renk halıya döküldü. Bulaşık deterjanı ile sildim duruladım işe gittim
Az önce gördüm ki, halıda kahve lekeleri duruyornasıl çıkar bu lekeler ne ile sileyim
Yardım lütfen
Ah ya çok sinir bozucu uyuyamamak. Bitkisel bisiler denedin mi canimSelam kızlar
Hala öksürüyorum geceleri uyku yok öksürmekten. Araştırma hastanesine gittim bugün alerjik olabilir dedi bi ilaç daha verdi geçmezse göğüs hastalıklarına git dedi.
İnşallah geçer ya geceleri uyuyamamak kadar iğrenc bi şey yok 8 gün oldu
Sabah evden çıkmadan Türk kahvesi içmiştim balkon kapısını kapatırken elimden fincan az yamuldukrem renk halıya döküldü. Bulaşık deterjanı ile sildim duruladım işe gittim
Az önce gördüm ki, halıda kahve lekeleri duruyornasıl çıkar bu lekeler ne ile sileyim
Yardım lütfen
Selam kızlar
Hala öksürüyorum geceleri uyku yok öksürmekten. Araştırma hastanesine gittim bugün alerjik olabilir dedi bi ilaç daha verdi geçmezse göğüs hastalıklarına git dedi.
İnşallah geçer ya geceleri uyuyamamak kadar iğrenc bi şey yok 8 gün oldu
Ablam mavi olmayan parlatıcı var mı onunla sil bi gecen bende onunla çıkardım
Şuan kahve içerken parlatıcıyı düşünüyorumParlatıcı dene canım ıslak sil kuru bezle kurula ona gelsin kusan kahve
Günaydın,Şuan kahve içerken parlatıcıyı düşünüyorumöyle birşey yok evde hiç almadım nerede ne için kullanılıyor
GünaydınGünaydın,
Bulaşık makinesinde kullanılıyor, bulaşıklar parlak ve kuru çıksın diye.
Benim de sürekli kullandığım bir şey değil, bence de çok elzem bir ürün değil.Günaydın
Tahmin eder gibi oldum da yazamadım utandımben hiç ihtiyaç duyup, kullanmadım parlak ve kuru çıkıyor bulaşıklar
Bulaşık makinesi için parlatıcı. Tabletlerle kullanmıyoruz da ben leke için alıyorum nadiren makineye koyuyorumŞuan kahve içerken parlatıcıyı düşünüyorumöyle birşey yok evde hiç almadım nerede ne için kullanılıyor
Bu gün alayım boykot olmayan marka varmı bildiğin bonusumBulaşık makinesi için parlatıcı. Tabletlerle kullanmıyoruz da ben leke için alıyorum nadiren makineye koyuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?