sağol canım , geçmiş olsun sizede bacakları içinmi mr istedi . sen yorulmuşsundur. bugünde kolay bişeyler yap bi çorba bi kızartma gibi sevmezler mi ,Eline sağlık afiyet olsun ablacığım ⚘
Ben fizikten çıktım anneme Mr dedi dr yarın randevu verdi evde yemek yok ne yapicam aklımda bir şey de yok
Severler ablam kızartma yeni yediksağol canım , geçmiş olsun sizede bacakları içinmi mr istedi . sen yorulmuşsundur. bugünde kolay bişeyler yap bi çorba bi kızartma gibi sevmezler mi ,
Bugün böyleYanına yeşillik köy ekmeği yufka cacık karpuz misss afiyet olsun
Yoğurtlu mantı makarna yap parem yeter mi başka bişey isterler miMillet akşama ne pişireceksiniz
Yemeğim yok ne yapsam acaba
Babam sevmez makarna mantı gibi şeyleriYoğurtlu mantı makarna yap parem yeter mi başka bişey isterler mi
Tahmin ettim. Ver fırına bişeyler o xaman en azından ocak başında durmazsınBabam sevmez makarna mantı gibi şeyleri
Aynen valla bi cacık karpuz yeşillik bugünde böyle olsun...Iki leyen kayısı beni bekler vişne toplanacak yoruldum ve uyku bastı beniTahmin ettim. Ver fırına bişeyler o xaman en azından ocak başında durmazsın
Puhahahah he aynı ben
Bura da yağışlı 2 dk yağıyor kesiliyor inanılmaz nem var ama serinlemedi hiçKüllüyen yalan bonus buranın bir ilcesine yağdı
Oraya düşün yağmur şehire buhar olarak döndü hissedilen nemle birlikte bence 40
Eki Görüntüle 3449695
Tık tık kapıyı çalıyolar giriyolardı mübarekler paremmmÜye olmayanda olsa fazla değil mi 62 kişi
Benim geyikte yeni üyeler gelirdi ilk mesajları benim topik olurdu kk nin giriş kapısıydı
Tiniminimavihanim bi ara ne yoğundu karşılamalar yapardık askoskoskolar vardı tinnosum hatirlar
Hahaha şimdi yeni üyeler gelirmiş buraya da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?