- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdekiler gözlerini kapatsınSpotify tv de açtım özel alanıma girilmiş gibi hissediyorum ha
Bonus Hani kaktüs atmıştım ya buraya sen belki kurtarırsın demiştin. Toprağını saksisini falan değiştirmiştim,iyi gibi uç kısmı yeşil alt kısmı sarı gibi normal mi napmak lazım suyu mu fazla acaba?
Balkon çok uzak diye şeyettimResim atanda daha iyi anlaram
Oğlana ver çeksin gelsinBalkon çok uzak diye şeyettim
erimemek için zor duruyorum ben iş yerinde güya klima var kendini zor soğutuyo, evde yok aslında varda diğer binada dükkanda duruyo getirip takılcak evde akşam güneşi alıyo yanıyo resmenSelam yaz gülleri
2 gün yatılı misafirim vardı.
Şimdi uğurladım
Biraz işlerim var
Çamaşır yıkayıp ortalık toplıcam
Sizleri okuyamadım.
İnşallah iyidir herkes.
Sıcaklardan eridiniz mi yoksa şekerler
Benim ev dışardan daha iyi ama esmiyoor esmiyooorerimemek için zor duruyorum ben iş yerinde güya klima var kendini zor soğutuyo, evde yok aslında varda diğer binada dükkanda duruyo getirip takılcak evde akşam güneşi alıyo yanıyo resmen
Çocuklara tepemde kitap sallatiyorum orijinal klimaBenim ev dışardan daha iyi ama esmiyoor esmiyooor
Varsa klima takın valla baya zorladı birkaç gündür sanki.
Duş alıyorsun 1 saate kalmaz aynı
Bi ara hatırlat sana pas vereyimBenim ev dışardan daha iyi ama esmiyoor esmiyooor
Varsa klima takın valla baya zorladı birkaç gündür sanki.
Duş alıyorsun 1 saate kalmaz aynı
Akşama yimmek yapiyom
Yıkadım herşeyi rahatladınız mi bahçeden yoldum
Rahtladiniz mi
Soğanlar çıtır çıtır çitleyecek
Eline sağlık afiyet olsun ablacığım ⚘bende bugün patlıcan musakka yapıcam bu sıcakta kıyma çıkarmıştım, bide çok seviyolar napım yapıcam mecburen, yanınada bol cacık yaparım . karpuzda var yeter başka bişeyle uğraşamam
Dünden pilavım var caçık salata bugün böyle dedimMillet akşama ne pişireceksiniz
Yemeğim yok ne yapsam acaba
Yanına yeşillik köy ekmeği yufka cacık karpuz misss afiyet olsunDünden pilavım var caçık salata bugün böyle dedim