• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bonus Bonus Hani kaktüs atmıştım ya buraya sen belki kurtarırsın demiştin. Toprağını saksisini falan değiştirmiştim,iyi gibi uç kısmı yeşil alt kısmı sarı gibi normal mi napmak lazım suyu mu fazla acaba?

Resim atanda daha iyi anlaram

Selam yaz gülleri :KK54:

2 gün yatılı misafirim vardı.
Şimdi uğurladım
Biraz işlerim var
Çamaşır yıkayıp ortalık toplıcam

Sizleri okuyamadım.
İnşallah iyidir herkes.
Sıcaklardan eridiniz mi yoksa şekerler :rolleyes:
erimemek için zor duruyorum ben :KK45: :KK45: iş yerinde güya klima var kendini zor soğutuyo, evde yok aslında varda diğer binada dükkanda duruyo getirip takılcak evde akşam güneşi alıyo yanıyo resmen :duduk::duduk:

erimemek için zor duruyorum ben :KK45: :KK45: iş yerinde güya klima var kendini zor soğutuyo, evde yok aslında varda diğer binada dükkanda duruyo getirip takılcak evde akşam güneşi alıyo yanıyo resmen :duduk::duduk:
Benim ev dışardan daha iyi ama esmiyoor esmiyooor 😏
Varsa klima takın valla baya zorladı birkaç gündür sanki.

Duş alıyorsun 1 saate kalmaz aynı 🫥

Benim ev dışardan daha iyi ama esmiyoor esmiyooor 😏
Varsa klima takın valla baya zorladı birkaç gündür sanki.

Duş alıyorsun 1 saate kalmaz aynı 🫥
Bi ara hatırlat sana pas vereyim
t1828.gif

Akşama yimmek yapiyom :KK48:

Yıkadım herşeyi rahatladınız mi bahçeden yoldum
Rahtladiniz mi :lülülü::lülülü::lülülü:

Soğanlar çıtır çıtır çitleyecek:KK48:

bende bugün patlıcan musakka yapıcam bu sıcakta kıyma çıkarmıştım, bide çok seviyolar napım yapıcam mecburen, yanınada bol cacık yaparım . karpuzda var yeter başka bişeyle uğraşamam :kk77:

bende bugün patlıcan musakka yapıcam bu sıcakta kıyma çıkarmıştım, bide çok seviyolar napım yapıcam mecburen, yanınada bol cacık yaparım . karpuzda var yeter başka bişeyle uğraşamam :kk77:
Eline sağlık afiyet olsun ablacığım ⚘🥰🌸

Ben fizikten çıktım anneme Mr dedi dr yarın randevu verdi evde yemek yok ne yapicam aklımda bir şey de yok

Back