- 8 Aralık 2011
- 44.093
- 154.062
aynen kuzum yağıp ferahlatmıyor Rabbim sonumuzu hayır etsinBura da yağışlı 2 dk yağıyor kesiliyor inanılmaz nem var ama serinlemedi hiç
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aynen kuzum yağıp ferahlatmıyor Rabbim sonumuzu hayır etsinBura da yağışlı 2 dk yağıyor kesiliyor inanılmaz nem var ama serinlemedi hiç
Rahmetli Bu Ne diyip attı kendini merdivendenHelal olsun bize heee
Olabilir ben sizi isim olarak biliyorum amaAaaaaa evet hatırladım
Bu de iki gündür sarcivciv birini gördüm bilemedim eski uye mi nikini mi değiştirdi oda
Belkide taniyorumdur civcivi
Evet dua gruplarından görmüş olabiliriz birbirimizi.Dua gruplarında vardı yanlış hatırlamıyorsam, burada vardı ben bildim bile kendisi Saricivcivcikcik
Soramadım da acaba nikinimi değiştir tanıyorum belki diye bugün sordum amaOlabilir ben sizi isim olarak biliyorum ama
Evet dua gruplarından görmüş olabiliriz birbirimizi.
Kız niye üzülüyorsunuz ben öyle makara olsun diye yazdım.Fena fikir değil
Çok yorulduğun için sana üzülüyorum Her iş seni bekliyor paremmmKız niye üzülüyorsunuz ben öyle makara olsun diye yazdım.
Amannnnnn gülün hele
Rabbim acilinden kalıcı şifalar versin çok güzel sorunsuz geçsin inşallah korktuklarindan emin eylesin Allahim
Sağolun ameliyata girdim o kadar panik yaptım ki beni uyutuular spinal yapmadılar sadece uyuduktan sonra o bölgeyi tek uyusturmus drGeçmiş olsun
Spiral anestezi öncesi esneme hareketi yap kedi duruşu kolaylıkla geçsin Allah şifa versin
Olabilir ben sizi isim olarak biliyorum ama
Evet dua gruplarından görmüş olabiliriz birbirimizi.
Kurtarmışsın bununla geçmiş gitmiş olsun inşSağolun ameliyata girdim o kadar panik yaptım ki beni uyutuular spinal yapmadılar sadece uyuduktan sonra o bölgeyi tek uyusturmus dr
bilmezmiyim kaç kez salondan eşim tarafından kovuldum, civcikimmm yüzündenMssPARE civcikim harbi gız denen kardeşlerimizdendir çok da güzeldir kendileri az gülmemişizdir burda sohbette
Geçmiş olsunSağolun ameliyata girdim o kadar panik yaptım ki beni uyutuular spinal yapmadılar sadece uyuduktan sonra o bölgeyi tek uyusturmus dr
Geçmiş olsun Rabbim şifa versinSağolun ameliyata girdim o kadar panik yaptım ki beni uyutuular spinal yapmadılar sadece uyuduktan sonra o bölgeyi tek uyusturmus dr
Ne güzel inşallah sohbetlerimiz.muhabbetlerimiz olurMssPARE civcikim harbi gız denen kardeşlerimizdendir çok da güzeldir kendileri az gülmemişizdir burda sohbette
Burdaki tayfa toplu bi apartmanda otursa ülkede psikolog ihtiyacı biterdi bence
Akşam yemekten sonra Bonus a giderdim bene de kitlattır diye
Sonra lorayla efseri cagirirdim diyete geri dönelim diye
Sonra tubise giderdim beraber diyeti bozak diye
Sonra negoya, Sonra vicdan azabından cese giderdim totomu kes diye
Giderdim yani
Az ceneye dursak Nego dağılın ulen diye gelir
Her akşam evleri kontorle gelir mutfağı toplayıp mı yatık diye
2 saat boş bırakmaya gelmirsiniz Bi daha sizi salonda okumiycammmm gülme krizlerine girdim eşim tarafından kovuldum salondan şuan balkondayim
ohhh bende iş çıkışı her akşam birinize gelir hal hatır sorarak karnımı doyururdum
Ayy evet kesinlikle
@Tiniminimavihanim tinimini de gelir hadi ben yatmaya gidiyom artik der geri giderdi
Eşinin seni kovmasi beni yeniden gulme krizine soktu
Ah ahhh Civciv bir ses etsene çık odadan diye bu iki oldu kovulduğum