En iyisini yapmışsın sınavdan sonra oda oda temizlemeye başlarsın kafanda rahat olurBen artık dayanamıyorum ya evde ders çalışamıyorum kalkıp kalkıp bir yerleri temizlemeye çalışıyorum ama ufak ufak da olmuyor toptan girmek lazım ya dersi bırakacaktım ya evi evi bırakmayı tercih ettim
Kalk sendeOlsun mutfak temiz
İyi yapmışsın ben de olsam evi bırakırdımBen artık dayanamıyorum ya evde ders çalışamıyorum kalkıp kalkıp bir yerleri temizlemeye çalışıyorum ama ufak ufak da olmuyor toptan girmek lazım ya dersi bırakacaktım ya evi evi bırakmayı tercih ettim
Bu grup bana çok şey katmıştı aslında çok düzenli olmayı günlük rutinleri oluşturmayı öğrendimBende dicek bisey bulamadım
Şu an gözüme çok karışık görünüyor sanki içinden çıkamayacak gibiyimEn iyisini yapmışsın sınavdan sonra oda oda temizlemeye başlarsın kafanda rahat olur
Annem gibi dedin yavgdghdjdKalk sende
İnşallah çok teşekkür ederim o kadar gözüme batıyorsun ki evde durmuyorum kütüphaneye gidiyorum o derece yaniİyi yapmışsın ben de olsam evi bırakırdımsınavın da isteğin gibi geçer inşallah
Liste yapabilirsin yaptıkça tık atarsın. Halıları göndermekle başlayabilirsin en dip odadan başlarsın. Her gün bir oda gibi enerjine göreŞu an gözüme çok karışık görünüyor sanki içinden çıkamayacak gibiyim
O zaman halıları yıkamaya göndererek başlayabilirsin ilk olarakAslında dağınıklık açısından öyle aşırı dağınık olduğunu söyleyemem dolap içlerini temiz tutmaya çalıştım ama fayanslar kapılar pencereler dolaplar perdeler halılar her şey bana çok kirli geliyor
E o zaman işin kolayBu grup bana çok şey katmıştı aslında çok düzenli olmayı günlük rutinleri oluşturmayı öğrendim
Şiir gibiE o zaman işin kolay
Hayırlısıyla sınavın bitsin, iş planı yaparsın, oda oda dip köşe girişirsin
Halıları göndermekle başlarsın
Sonra balkon varsa orayı temizle ki yorgan battaniye havalandırırsın
Devamında seni çok yormayacak odadan başla bir günde bitsin ki, sonrası için enerji ve motivasyon gelsin
Şimdiden kolay gelsin
Topladın mı kızAnnem gibi dedin yavgdghdjd
Senin hafızana da maşallah ben unutmuştum bileHayal çorumlu o yüzden önceden sürekli öyle diyordum hayal e
Herkesi değilSenin hafızana da maşallah ben unutmuştum bile
Canım çıksın bende mutfagi temizledi çay içiyor diye dedikodu yapmıştımİYi akşamlar
Yerleştirdim kitaplarımı çok fazla değildi zaten.
Kuranlar kaldı biraz dinlenim onlarıda getircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?