- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.353
- 34
Çorum leblebisiKim kim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çorum leblebisiKim kim
mecbur dirildim bir gün girmedim mutfağa sadece.. eşim sağolsun Çay doldururken dökmüş, tezgaha ocağa lavaboya sonra sarı bezle silmiş güyaaaaAma bi alıcı gözüyle bak kendine dirilmemiş misin?
Kız Allah seni ya anlamadım anlamına çok güldüm o nerden aklına geldiÇorum leblebisi
Çorumlu olduğum için olabilir miKız Allah seni ya anlamadım anlamına çok güldüm o nerden aklına geldi
Hastada olsam sizden önce tiklemem lazımHasta hasta tiki duyunca dirilmiş oda
Kız diyorum ya jeton geç düştü ona çok güldümÇorumlu olduğum için olabilir mi
Geçerli sebebin olduğu için yarında tikleye bilirsin mutfağı senMakineyi boşalttım sadece olur be
Hayal çorumlu o yüzden önceden sürekli öyle diyordum hayal eKız Allah seni ya anlamadım anlamına çok güldüm o nerden aklına geldi
Kendimi zorlamam lazım zira sabah yine bana kalıyor ve ciddi tikleniyorumGeçerli sebebin olduğu için yarında tikleye bilirsin mutfağı sen
Mutfak temiz şeyini yeniden ortaya atan sen misin yoksaKendimi zorlamam lazım zira sabah yine bana kalıyor ve ciddi tikleniyorum
Bonus Tabii ortaya attı yıkadı pakladı çay içirMutfak temiz şeyini yeniden ortaya atan sen misin yoksa
Merhaba kelin ilaçı olsa başına sürermiş bende aynı durumdayım 1 aydır evle hiç ilgilenmedim nerden başlayacağımı bilmiyorum en önemlisi başlamak istemiyorumİyi akşamlar kızlar. Eskiden grubu takip ediyordum ama şuan kpss sürecindeyim evi 3 4 aydır salmış durumdayim. Pazar günü sınavım bitiyor çok şükür ama ev almış başını gitmiş pazardan sonraki temizliği düşünüyorum nerden başlayacağım bilmiyorum pratik fikirleri olan yardimci olabilir mi
İlk olarak en çok eşya olan dağınık yeri halledersen sonrası daha kolay gelir benceİyi akşamlar kızlar. Eskiden grubu takip ediyordum ama şuan kpss sürecindeyim evi 3 4 aydır salmış durumdayim. Pazar günü sınavım bitiyor çok şükür ama ev almış başını gitmiş pazardan sonraki temizliği düşünüyorum nerden başlayacağım bilmiyorum pratik fikirleri olan yardimci olabilir mi
Kitaplıgı yerleştiriyordur belkiBonus Tabii ortaya attı yıkadı pakladı çay içir
Ben artık dayanamıyorum ya evde ders çalışamıyorum kalkıp kalkıp bir yerleri temizlemeye çalışıyorum ama ufak ufak da olmuyor toptan girmek lazım ya dersi bırakacaktım ya evi evi bırakmayı tercih ettimMerhaba kelin ilaçı olsa başına sürermiş bende aynı durumdayım 1 aydır evle hiç ilgilenmedim nerden başlayacağımı bilmiyorum en önemlisi başlamak istemiyorum
Bende dicek bisey bulamadımMerhaba kelin ilaçı olsa başına sürermiş bende aynı durumdayım 1 aydır evle hiç ilgilenmedim nerden başlayacağımı bilmiyorum en önemlisi başlamak istemiyorum
Olsun mutfak temizKitaplıgı yerleştiriyordur belki
Aslında dağınıklık açısından öyle aşırı dağınık olduğunu söyleyemem dolap içlerini temiz tutmaya çalıştım ama fayanslar kapılar pencereler dolaplar perdeler halılar her şey bana çok kirli geliyorİlk olarak en çok eşya olan dağınık yeri halledersen sonrası daha kolay gelir bence