- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anaa görmedim kiCanım çıksın bende mutfagi temizledi çay içiyor diye dedikodu yapmıştım
Bisi yok.bisi yok daha iyiAnaa görmedim ki
İzabelleeee diyen kart bir emmi varEfser En son paylaşımına nane güldü diye güldüm haberin olsun gdjdkd Nane Limon Kabugu sana güvendim
Misafirlerimize özel çok şey kaçırdınEfser En son paylaşımına nane güldü diye güldüm haberin olsun gdjdkd Nane Limon Kabugu sana güvendim
Hep senin yüzündenİzabelleeee diyen kart bir emmi var
Bakmamam mi hayır şimdi hayali hic hos diiilİzabelleeee diyen kart bir emmi var
Gülmeni geri alBakmamam mi hayır şimdi hayali hic hos diiil
Başka emoji şart aslında ama bunlar içinde en uygunu gülmek zatenEfser En son paylaşımına nane güldü diye güldüm haberin olsun gdjdkd Nane Limon Kabugu sana güvendim
Bende bize özel serenat sanmıştımMisafirlerimize özel çok şey kaçırdın
Bonusun tayşanından istiyorumBaşka emoji şart aslında ama bunlar içinde en uygunu gülmek zaten
Boş ekrana parmağınla masaj yapar gibi tıkla sağa sola ortaya nazikçe sonra açıl susam açık deeeeeO uhrevi paylaşımlarınız yine boş sayfa çıkıyor boş yere bassıp duruyorum penyez83 öyle demişti. Tam nereye basiyorduk abla benim 3. Göz tıkalı da
O benim için bonusa özel kalırdı kullanmazdimBonusun tayşanından istiyorum
Bu dayıyla karşıladık hangi emmiyle göndeririz bilmiyorumBende bize özel serenat sanmıştım
Genç ve yakışıklı delikanlı onlar emmi deme alınırlarBu dayıyla kaşıladık hangi emmiyle göndeririz bilmiyorum
Ay ciddi sandım ya masaj yapar gibi diyor hayır boş bulunup denedim onu dicektimBoş ekrana parmağınla masaj yapar gibi tıkla sağa sola ortaya nazikçe sonra açıl susam açık deeeee
yahuuuu ortaya dokununca açılıyor videolar