Buranın lohusalara yedirdikleri bir pirinç lapası var aynı doğu asya kültürü gibi pirinçi lapa yapıyolar ama atalar durmamış demişki bunun bir şeyi eksikPirinci niye japonlar gibi yapmadık niye yağa atıp kavurduk şu pilavın haline bak ya
Bahcem olursa dikerimBaktım şimdi arap yaseminine benziyor çiçekleri ince kokolu
Buranın lohusalara yedirdikleri bir pirinç lapası var aynı doğu asya kültürü gibi pirinçi lapa yapıyolar ama atalar durmamış demişki bunun bir şeyi eksiküzerine helva gibi kaşıkla basıp iz çıkarıyolar sonra bir tava tereyağını köpürtüp çoslatılar o izler yağ doluyor
Atalar tamam şimdi oldu demiş
Kuymağı bende yaparım bizimki şekerli olurkuymak falan yedirirlermiş süt yapsın diye
Kuymağı bende yaparım bizimki şekerli olur
Kv tarafının adeti artık süt için bilmiyorum bayağı pirinç lapası yediriyolar
Sıcakta yeme boşverYArın sabah yapayım bıraktım diyeti de yiyecem sürekli. Hürrem gibi acuktum buldurcun diye diye gezicem
Sıcakta yeme boşver
Saray serin oluyormuş ona aldırış etme
Yine kadın kadına yapıyor bak şimdi düşündümde lohusa kadına niye lapa yedirirsin
Zaten her yeri şiş bir pirinçle yağla kiloyu boş ver daha çok ödem olmazmı
Ana ben şişiyorum diyende olmadı böyle şiş kaldıkBilmiyorlar ki ne bilsin köylerde ishal olan çocuğa su vermezlermiş cahillik
Durduk yere kuymağı da andık
Siserken demiyoz Allahin hikmeti. Ana biz şişmişiz diyoz en sonAna ben şişiyorum diyende olmadı böyle şiş kaldık
Hadi onlar yedirdi bizde la bu durum niye demedikSiserken demiyoz Allahin hikmeti. Ana biz şişmişiz diyoz en son
Karıştırma efserim hoşumuza gitmiş olabilirHadi onlar yedirdi bizde la bu durum niye demedik
Talaşım tedbirli duram diyemedin miKarıştırma efserim hoşumuza gitmiş olabilirilk doğum yaptığımda çok zayıftım. Kv lokum yeddiriyordu süt olur diye ikinciye sen yine tedbirli ye demeye başlamisti. Duramiyozhahshsjskks
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?