• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düzenli Evimiz & Hayatımız

Hayırlı geceler 💐 sayfalar birikmiş bakamadm

İkidir kekimin bi tarafi kabarıyor bi tarafi olduğu gibi kalıyor fırının camını söküp takmıştım ondan sonra böyle oldu yanlış mı taktım acaba fikri olan var mı ?
Hiç bilmiyorum canım belki hava mı alıyor bi tarafı acaba bi kontrol et istersen

😄😄

Sen tuvalet eğitimi verdin mi canım
Yok vermedim yazın denedim de geri vazgeçtim 😂 ama şu an versem bırakacak gibi bezi. Çişini falan tutuyor baya banyoda söylüyor geldi diye sakın yapma diyorum çıkınca yapıyor falan. Biraz daha havalar ısınsın diyorum bekliyorum. Sen verdin mi

Ben:Oğlum gece uykusunda hiç uyanmıyor:olamaz::KK67:
Yine ben: oğlum 2 gecedir uyanıyor :KK51:

Biraz öksürüğü de var ballı süt ısıttım içti şimdi tekrar sallıyorum ödevim var anne gece yapmam lazım dedi biraz deftere çizikledi🙃🙈
O değil heryer karanlık ortam uyumak için çok müsait ama ben uyursam kalkamam

Ben:Oğlum gece uykusunda hiç uyanmıyor:olamaz::KK67:
Yine ben: oğlum 2 gecedir uyanıyor :KK51:

Biraz öksürüğü de var ballı süt ısıttım içti şimdi tekrar sallıyorum ödevim var anne gece yapmam lazım dedi biraz deftere çizikledi🙃🙈
O değil heryer karanlık ortam uyumak için çok müsait ama ben uyursam kalkamam
Benim oglanda her gün uyanıyo kacıncı uyanışı basındayım suan bekliyorum sadece anne anne anne gidiyorum tam dalcam yine bi ses anneee

Hiç bilmiyorum canım belki hava mı alıyor bi tarafı acaba bi kontrol et istersen
Olabilir ben de şüphelendim arka taraf kabarıyor kapağa yakın taraf oldugu gibi sönük kalıyor camın yönünü değiştim insallah ise yarar

Bereketli sahurlar
Mutfak toplu ✅

Erken yatınca okumalarım kaldı hemen başlıyorum. İşe gidene kadar kolaylayayım🤲🏻

Sizleri sonra okuyacağım ❤️

Yok vermedim yazın denedim de geri vazgeçtim 😂 ama şu an versem bırakacak gibi bezi. Çişini falan tutuyor baya banyoda söylüyor geldi diye sakın yapma diyorum çıkınca yapıyor falan. Biraz daha havalar ısınsın diyorum bekliyorum. Sen verdin mi
Ben de denedim ama olmadı stres yapıyordu. Bir gün akşama kadar ne tuvalete ne de altına yapmadı ben de sıkmak istemedim. Bayramdan sonra tekrar deneyecem

Kızın çabuk öğrenir benim kızım hiç sinyal vermiyor 😄

Back