Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oy kurtulamıyorum örgünün arasında bile çıkıyorlar
Oy kurtulamıyorum örgünün arasında bile çıkıyorlar
Dünyadan soğudumGeldi benim kelle pacalar
Dünyadan soğurum yine yemek yemekten soğumamDünyadan soğudum
Ben 3 gün seyretsem tüm iştahım giderDünyadan soğurum yine yemek yemekten soğumam
Abooo rüsvaligim çıkacak ortayaAkşam mutfak tiklerini yine koyalım ya
Aman aman Allah korusunBen 3 gün seyretsem tüm iştahım gider
Korkuyorum iştahım kesilirse diye mazallah
3 mü acaba hiç bilmiyom kaç soyleyinKAçıncıya gebe hatırlıyon mu civcik?
Amin amin evet öyle canım efser teyzesi yeni yeni etrafı tanımaya beni iyice bilmeye başladı yeni bi okul okuyormuş gibiyim her sey sıfır onunla öğreniyorum biraz tedirgindim ilk dogdugunda. Yeni yeni atıyorum üstümdenRabbim kolaylıkla hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasıp ettsin kuzum
En güzel dönemleri bugünleri doya doya gönlünce yaşa kimsenin göle düşürmesine izin verme
Anaa kuymak da mı süt yapiyomus o kadar şey duydum bunu ilk defa duyuyorumkuymak falan yedirirlermiş süt yapsın diye
4. yetisme biraz çocuğa göre değişiyor sayıya bakma sen sadece fıtrata göre şekil almak gerekiyor en zoru da o3 mü acaba hiç bilmiyom kaç soyleyin
Çoksa cocuk yetistirme konusunda örnek alabilirim loram seni tecrübe konussun
Doğru söylüyorsun canim her çocuk farklı. Bindik bi alamete bakalim4. yetisme biraz çocuğa göre değişiyor sayıya bakma sen sadece fıtrata göre şekil almak gerekiyor en zoru da o
Alamirimşekil almak gerekiyor en zoru da o
Mevzu sakin olmak aslındaDoğru söylüyorsun canim her çocuk farklı. Bindik bi alamete bakalim
Senin nasıl gidiyor hamilelik iyi misin
Hepsinin huyu suyu bize benzese sorun olmazdı aslında babalarına çektikleri bizi zorluyor bizlik değilAlamirim