- 13 Ağustos 2020
- 15.203
- 85.856
- 548
- 32
KAçıncıya gebe hatırlıyon mu civcik?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KAçıncıya gebe hatırlıyon mu civcik?
Ya her seferinde gece uyumam.yine bitiririm sabahta keske az biraksaydim derim![]()
Rabbim kolaylıkla hayırlı bir şekilde büyütmeyi nasıp ettsin kuzumHosbuldum amin çok sağ olun
Hosbuldum efserim amin inşallah kaderde yalnız evlat büyütmek de varmis napalim inşallah daha iyi olurikimiz için de. Diğerlerinin de Allah belasını versin
Oyy masallah yolun yarisindasin![]()
Sağolasın loramm sen nasıl oldun benimde bu aralar 9-6 tansiyonpenyez83 abla çok geçmiş olsun dun pazardi bende tatil yapiyosun sanmıştım ugraamayinca hastaymissin
![]()
Sağolasın hayalim sanada geçmiş olsun
Daha iyiyim ablam ne yükseği ne dusugu çekilmiyor Allah şifa versinSağolasın loramm sen nasıl oldun benimde bu aralar 9-6 tansiyon
Sağolasın hayalim sanada geçmiş olsun![]()
BenYemek yaptım mutfağı topladım
kız geldi yemek yedi onuda topladım
Yemeğin bir pişmesi birde pilav kaldı
fikir olsun diyenlerde islim kepabı pilav yoğurtlu kabak
Benimki ital değil galiba hiç çiçek açmaz büyümez deMssPARE benim de o saksıda kaktüs var ithal kaktüs sürekli çiçek açarmış
Benimki ital değil galiba hiç çiçek açmaz büyümez de
Maşallah seninkine nasılsa guzel![]()
Ama çiçekleri var büyümeseler de bende hiç yokÇİçekli görüp aldım beyazını pembe de hediyeydi bakalım büyümüyorlar hiç sanki öyle duruyolar
Şimdi bir çicek gördüm bayıldım kokuluymuşta bimdallı sarmaşığıÇİçekli görüp aldım beyazını pembe de hediyeydi bakalım büyümüyorlar hiç sanki öyle duruyolar
Şimdi bir çicek gördüm bayıldım kokuluymuşta bimdallı sarmaşığı![]()