- 27 Ağustos 2023
- 1.304
- 3.897
- 28
Benim en ufak şeyden huylanma seviyesiBalkondayım boynuma böcek geldi sandım ufak bi çırpındım başörtünün oyası gelmiş meğer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim en ufak şeyden huylanma seviyesiBalkondayım boynuma böcek geldi sandım ufak bi çırpındım başörtünün oyası gelmiş meğer
Allah şifalar versin canım kolaylıkla geçer inşallahYarın ameliyata alınacam hepinizden dua istiyorum selmaetle bitsin anestezi korkum var o bele yapilan iğne özelikle iki defa yaptım agri filan yok yapılırken ama pisikoljik korku herhalde cokkk korkuyorum
Rabbim acilinden kalıcı şifalar versin çok güzel sorunsuz geçsin inşallah korktuklarindan emin eylesin AllahimYarın ameliyata alınacam hepinizden dua istiyorum selmaetle bitsin anestezi korkum var o bele yapilan iğne özelikle iki defa yaptım agri filan yok yapılırken ama pisikoljik korku herhalde cokkk korkuyorum
Sürekli bi yerim de bir şey yürüyorBenim en ufak şeyden huylanma seviyesi
Sağolasın aysenimm iyiyim şükür işteyim şimdiGeçmiş olsun ablacimm daha iyi misin yaa
Bende yoktu bu belirtiler şükürevet salgın var kusma ve ishal tanıdıklarımdam çok kişi yakalandı .
Iyiyim Bonusum ❤Hanım gızım nassın iyi misin?
Yeni fark ettim3 gündür hastayım bu sıcakta battaniye altında ter attım durdum. tansiyon 9-6 idi
Şimdi iyiyim çok şükür
güldürmen beniiii gece gece
Ses etmeyin uyuycammmm ben
Çok şükür ablam sen de dikkat et kendine daha iyi ol inşallahSağolasın aysenimm iyiyim şükür işteyim şimdi
Doğuma ne kadar kaldı ablam dikkat et sende salgın varmış
Bende yoktu bu belirtiler şükür
Sağolasın paremm daha iyiyim şükür işteyim şimdiYeni fark ettim
Geçmiş olsun penyezim
Benimde kardeşim aynen dediğin gibi salgın var bide sıcak diye açıyoruz her yeri ceryanda kalıyorum
Şimdi iyimisin nasilsin
Hay ben klavyeye şahsım ne ya
Sorun değil ben saksım diye okudum beynim çok alışık hemen düzenleme yapıyorHay ben klavyeye şahsım ne ya
Saksım olucaktı
Güzel tatlı şirin bir şey yazican pare dimi bi bak düzle bozma güzelliği
anladiniz sizler ama ben bir kızasım geldi kendime
Ben kendime her sabah 5 de geliyorumEeeeee halen kendimizimi bekliyoruz
Belki bugün bir uğrar
Hele çoşkuyaBi banyo temizleyip duş faslı sonra fizik koşturmaca gelince kayısı kurutmak için ayrılacak falan filan amaaaaannnnnnn
Eeeeee halen kendimizimi bekliyoruz
Belki bugün bir uğrar
Çok zorlamaSevdiğim şeyleri yapim diyorum örgü omuzlarımı zorluyo