Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayalkuran nasıl oldun hayal?
geçmiş olsun hayal , nasıl oldun doktora gittin mi ?
Hayalkuran kuzum sanada çok geçmiş olsun
İyiyim biraz daha kızlar sağolunOyy canimm sana da çok geçmiş olsun toparlanabildin mi biraz
ellerine sağlık parecim, yiyenlerede afyet olsun , ben reçel veya melemen sos gibi şeyleri kavanozlara doldurunca hemen ters çevirir koyarım. üstünü örter bigün bekletirim.Ben kendime her sabah 5 de geliyorum
Gelesim gelmese bile getiriyorlar
Hadi sende.kendine gel
Bak kayısı reçeli yaptım....
Eki Görüntüle 3448984
Eki Görüntüle 3448983
Çok sağol canım. 4.5Yaaa öyle mi cok sevinndimm
Canım sana da hayırlı olsun miniğin sağlıkla kucagina al kaç aylık?
Götürsünler amanBayramdan beri doğru düzgün evle ilgilenemedim sanki evi şey götürüyor gibi hissediyorum ama canım iş yapmakta istemiyor
Aynen bende soslara yaparım ablaellerine sağlık parecim, yiyenlerede afyet olsun , ben reçel veya melemen sos gibi şeyleri kavanozlara doldurunca hemen ters çevirir koyarım. üstünü örter bigün bekletirim.
Gotursunde geri yine temizlemesi bana kalıyorGötürsünler aman
Hosbuldum amin çok sağ olunhoş geldiniz, yeni hayatınızda Allah yardımcınız olsun
Hosbuldum efserim amin inşallah kaderde yalnız evlat büyütmek de varmis napalim inşallah daha iyi olur ikimiz için de. Diğerlerinin de Allah belasını versinHoşgeldin civcim Rabbim her güzelliği önüne kolaylıkla getirsin
Kızınla beraber yürdüğün bu hayat yolunda hayırla sağlıkla mutluluklar çıksın önünüze
Oyy masallah yolun yarisindasinAra vermiştim rap e şu aralar sardım yine. Terapi valla
Çok sağol canım. 4.5
Hosbuldum amin çok sağ olun
Hosbuldum efserim amin inşallah kaderde yalnız evlat büyütmek de varmis napalim inşallah daha iyi olur ikimiz için de. Diğerlerinin de Allah belasını versin
Oyy masallah yolun yarisindasin
Ya her seferinde gece uyumam.yine bitiririm sabahta keske az biraksaydim derimDünden kalan kısır her şey yalan gerçek sensin