Ay düzelsin ya benim leş kokulum o kestigimle .kaldi gözüm onda tekrarliyacakmi diyeMssPARE pariş bak bunun gövdesinde hasar olmuş baştan çürüyo sandım yaprakları dokununca düştü çünkü.
Bugün baktım diğer yapraklar baya sağlam
Bakalım nasıl olacak düzelecek mi görücez.
Aklında olsun yaprakları dokununca düşerse çürüme ya kökte ya genelde gövdede oluyor
Ay düzelsin ya benim leş kokulum o kestigimle .kaldi gözüm onda tekrarliyacakmi diye
Nasıl özenle bakıyorum sende öyle
Kurumasınlar hasta olmasınlar
Temizlesen mi acaba yapraklarınıEn büyük olanım çürüdü benim şu resimdeki.
Çelik falan fayda etmedi hata ettim çok çiçeğe durduğu zaman kesecektim çiçeklerini.
Neyse artık
Yok bu gitti zaten o yandaki yavrularını almıştımTemizlesen mi acaba yapraklarını
Midende onbirbin boloncuk yutmuş gibin olarAslında ölüymüş de sinirler hareket ediyormuş başka bir yerde izlemiştim.
Herkes gider mersine bu gidiyor tersineİşte tamda ben
Akşam maç var gündüzden uyudular.şimdi itiraf ediyorlar gece uyumamak içinmiş. Ben nasıl anlamadım. Sanırsın viyanayi tekrar bunlar kusatacaklar
Benim sağlayacağım uyum ancak bu kadar olurHerkes gider mersine bu gidiyor tersine
Çok geçmiş olsunİyi akşamlar buraya bakmiyali baya oldu arkadaşlar hatırlayanlar vardı bende özel bolgede kaşıntı filan problemler yaşadım hala yaşıyorum mantar diyen idrar yolu enfeksiyonu diyen düzgün bir doktora gttim bartholin ksti dedi ve şişmiş baya ameliyat öneriyor acaba bu ameliyati olan varmı duyduğunuz veya sizden kimse hic bilgim fikrim yok netten araştırdım ama iyi diyende asla yapma diyende var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?