- 1 Aralık 2021
- 12.028
- 40.342
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben henüz kahvaltı aşamasına geçtimKahvemi yudumluyorum bir yandan buraya takılıyorum sabah molası sonrasi güzel bir maraton canım istiyor
Olsun canın sağ olsun tatlış. Kahvaltını yap sonra maratona katılBen henüz kahvaltı aşamasına geçtim
Yok devlette olacam ameliyatı daha ilk gebeligimde vardı ozeldeki doktr o zamanda demişti iğne ile bosalatablrz ama yinede dolar diye ağrı yoktu diye erteledim şimdi tam şişmiş buda aynısıni dedi yani bosaltasak yine dolar o yüzden ameliyat kararı aldık ama yapan birine soracağım çok şey var kime sorsam bilmiyorÇok geçmiş olsun
Antibiyotik tedavisi uygulanır ilk başlarda geç mi gittin ki ameliyat dediler
Ama korkma zorlayıcı yada sonrasında hayatını olumsuz etkileyecek bir ameliyat değil özel ise gittiğin dr birde devlet hastanesine gidip konulan tanıyı söyle
Sabah kahvesi içiliyor.
İstenmediği halde iş planı yapılıyor.
En son bıraktığım gibisin cezveye devam ben de senin bıraktığın gibi makineye devamKöpük tabiki cezve ile
Makineyi unutuyorumAfiyet olsun
En son bıraktığım gibisin cezveye devam ben de senin bıraktığın gibi makineye devam
Afiyet olsun canım Kırmızı çizgimiz cezveKöpük tabiki cezve ile
geçmiş olsun ,rahimdemi kist varmışİyi akşamlar buraya bakmiyali baya oldu arkadaşlar hatırlayanlar vardı bende özel bolgede kaşıntı filan problemler yaşadım hala yaşıyorum mantar diyen idrar yolu enfeksiyonu diyen düzgün bir doktora gttim bartholin ksti dedi ve şişmiş baya ameliyat öneriyor acaba bu ameliyati olan varmı duyduğunuz veya sizden kimse hic bilgim fikrim yok netten araştırdım ama iyi diyende asla yapma diyende var
Sabah kahvesi içiliyor.
İstenmediği halde iş planı yapılıyor.
Fincanlardan anneminde var dedem Almanya’dan getirmiş afiyet olsun
EVdekiler bitene kadar daha bez almayacağım atlet penye tşört çok güzel kuruluyorKızlar bu bezler migrosta satılıyormuş
Benimde kulanıp atılacak çok eski bezim var bunu camlar için aldım diğer aldıklarım ankarada kaldıEVdekiler bitene kadar daha bez almayacağım atlet penye tşört çok güzel kuruluyor