Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sonuçların iyi çıkar inşaAllahgeçmiş olsun canım , iğne verdiyse baya düşük demekki bana hapını verdi.6 ay kullanıcam ona ilave olarak kan ilacı demir ilacı ve folik asitte verdi marttan beri içiyorum. yarın bizimde sağlık raporları yenilenecek bakalım sonuçlarımda bi fark olucakmı merak ediyorum.
Bonusumm kırmızı eti yiyemiyorum çok çok az yani, oda yenmiş sayılmaz bileEn güzel kırmızı etle yükselir penyezim ilaç gibi haftada 2 sefer yemeye çalış kanda baya farkeder en çok onda yumurta da var yumurtanı da her gün ye.
Ben de hala içiyorum b vitamini
Tam teşekküllü kan testi yapıldı herşey normal dedi Dr. Sadece B12 düşükmüşkolestorolün iyise günlük iki tane ye
Öyle yapacağım ömür boyu ilaçsa ilaç artık pilasebomu yapar artık ne yaparsa yapsınBu sefer tam iyi olmadan bırakma doktoru
Günlük iki yumurtanın hiç bir zarırı yok gittiğim tüm diyetisyenler hep iki yumurta diye yazardı şimdi aksatmadan, aksatığımda çok nadirdirSonuçların iyi çıkar inşaAllah
Sağolasın abla düşük sanırım ki, direk iğne yazdı. iğneler bitince 1.5 ay sonra kontrole gel dedi Dr.
Bonusumm kırmızı eti yiyemiyorum çok çok az yani, oda yenmiş sayılmaz bile
Tam teşekküllü kan testi yapıldı herşey normal dedi Dr. Sadece B12 düşükmüş
Diş mi yaptırıyordun parevalla yoruldum
Amannnnnnn bir kuş gelse.kanadina alsa
Dişci ölçüsü olmadı tekrar aynı tantana git gel yakının da avm var dışarısı kavruluyor
Yoruldum oturdum kaldım avm den de artık bulantı geldi
Valla kocam ilgileniyor öyle şeylerle ama yakın zamanda aldığımız için ben de vakıf olmuştum.Onu nasıl bilceksem :)))
Evet canım baya acı çektikten ve araştırdıktan sonra başladım yaptırmaya sanırım iki aya yaklastiDiş mi yaptırıyordun pare
Bonus bugün avm de idim dis sonrasi gittim ...avm de kırmızı kedi var girdim baktım bir sürü kitap
Ayn3n pahalı kitaplar yanlış söyle bir şey var iki kitap alırsan en ucuz olan kitap yari fiyatına geliyor ben aldım
Karar veremedim hangisini alsam diye 2 kitap aldım
220 tl digeri 180 tl idi 90 yi ye geldi
Ama diğer iki kitap aklımda kaldı cuma yine dişçiye gidicem o :amanda onları alırım inşallah
Her iki kitapta aklımdaydı aldım iyi oldu seviyorum gece bahçede hafif bir müzik bazen mum yakıyorum falan babam söyleniyor ne olacak bu mum diye bazen duymuyorum bazen sinirim bilmiyorum offfff derken mum sönüyor
Eki Görüntüle 3446985
Eki Görüntüle 3446989 Eki Görüntüle 3446990
Bu kitaplarin fiyatları bu
Bu kitapta aklım kaldı
Eki Görüntüle 3446992
Ve kesinlikle alcağım kitaplar
Eki Görüntüle 3446993
D&R artık fiyat etiketli kitap satmıyor çünkü sık değişiyor fiyatlar barkod okuyucu koymuşlar kare kodlar var okutup bakıyosun fiyatına aynen 2. Kitap %50 indirim olduğunda uygun olan indirimli oluyorEki Görüntüle 3446989 Eki Görüntüle 3446990
Bu kitaplarin fiyatları bu
Bu kitapta aklım kaldı
Eki Görüntüle 3446992
Ve kesinlikle alcağım kitaplar
Eki Görüntüle 3446993