Düzenli Evimiz & Hayatımız

Bi de benim idrar yolu enfeksiyonum vardı rahatsız ediciydi yanma oluyordu bende dün 1 diş sarımsak ikiye bölüp suyla yuttum enfeksiyona iyi gelir diye, bugün akıntım oluyor acaba ondan mı yoksa kötü bir durum mu oluyor 😞
Ayy psikolojim bozuldu arada ağlama krizleri geliyor 😢

Dün yaptım 575 çıktı ondan 2 gün önce 308 çıkmıştı 🤔
Ben birşey anlamadım pazartesi tekrar kan ver dedi bu belirsizlik çok zor 😔
Amin inşallah 🤲 ama umudum yok 😔 korkuyorum
Sonucun yükselmesi umudun devam etmesine işarettir. kalbini ferah tut, tevekkül et, düşünme olumsuz, korkma, hayırlısıyla, sağlıkla ilerlesin inşaAllah. ALLAH büyük 🤲🏻

Sonucun yükselmesi umudun devam etmesine işarettir. kalbini ferah tut, tevekkül et, düşünme olumsuz, korkma, hayırlısıyla, sağlıkla ilerlesin inşaAllah. ALLAH büyük 🤲🏻

Sonuç ne olursa olsun hayrıma diye düşün mutsuzluğa kapılma 😘
Öyle tabi tevekkül ediyorum ama yinede üzülmemek elde değil 😔
Allah hayırlısını sağlıklısını nasip etsin inşallah 🤲

İçimde huzursuzluk var Allah sonunu hayr etsin ama bilmiyorum çok da korkuyorum 😔 bugün sanki lekelenme gibi yaşadım 😞 Allah büyüktür 🤲
Yerleşme kanaması da olabilir moralini bozma lütfen, sakın ağır bi iş falanda yapma Rabbim kalbine ferahlık versin dua ediyorum sana 💕

Bi de benim idrar yolu enfeksiyonum vardı rahatsız ediciydi yanma oluyordu bende dün 1 diş sarımsak ikiye bölüp suyla yuttum enfeksiyona iyi gelir diye, bugün akıntım oluyor acaba ondan mı yoksa kötü bir durum mu oluyor 😞
Ayy psikolojim bozuldu arada ağlama krizleri geliyor 😢
Sarımsağın akıntı yapacağını sanmıyorum Allah yardımcın olsun inşallah içini ferah tut diycem ama elde değil ki

Bir sonbahar fotosu benden olsun 🐴
IMG_8537.jpeg

X