- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.422
- 32
Basacak bisey yok ki aaaa Allahin hikmeti demek.BAsınca açılıyormuş görüyorlarmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Basacak bisey yok ki aaaa Allahin hikmeti demek.BAsınca açılıyormuş görüyorlarmış
Maratona cikacak var mi is guc yapan hayrina beni gazlasa. Güneşte kalmış yumuşak şeker gibiyim şu an
Benide süpürgenizin terkisine alın10 dk sonra uçalım mı?
Benide süpürgenizin terkisine alın
Tıklayınca açılıyor gözümle görüp gülüyorumE gülenler neye gülmüş onlar görüyor mu
Abla ya Tiklayacak bisey bulsam tek gözümle de gulmem belkiTıklayınca açılıyor gözümle görüp gülüyorum
Allah razı olsun canımK KurkmantoluS canım basın sagolsun Allah mekanını cennet etsin inşallah
Allah'a emanet ol sorunların çözüme kavuşur inşallahBen bi süre hesabımı dondurcam kızlar. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Hem sosyal medya detoksu yapcam sürekli elimde çünkü telefon hem de bazı sıkıntılarım var. Seviliyorsunuz
Swet gitmiş bile bi kötü oldumAllah'a emanet ol sorunların çözüme kavuşur inşallah
inşallah toparlar yine gelirSwet gitmiş bile bi kötü oldum
çok ayrılık gördük bazılarının yeri ayrı oluyor halen arıyor gözlerimizSwet gitmiş bile bi kötü oldum