- 24 Ekim 2019
- 7.081
- 40.739
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah sıkıntılarını feraha çıkarsın canım çabuk dönersin inşallah bizde seni seviyoruz.Ben bi süre hesabımı dondurcam kızlar. Merak etmeyin diye haber vereyim dedim. Hem sosyal medya detoksu yapcam sürekli elimde çünkü telefon hem de bazı sıkıntılarım var. Seviliyorsunuz
Tombik olan hersey üzülüyor,çiziliyorYAndan tombik olan bardakları makineye koyunca bir süre sonra böyle oluyor malesef. Kenarına koyulan bardaklar birbirini çiziyor göbekten
Darlama içiniDediğim gibi işimi yaptım çıktım döndüm.
Çay yapıyorum şimdi yanına basit bir şey ne yapim diye düşünüyorum.
Çocuklarla kitap okuyacağız.
Tadım yok içim dar sorgulamadan çıktım kimseye yaranılmadığını kaç yüzüncü kere kavradım bilmem
Bugün ne nörüyörüz
Peki değecekmi,seni rahatlacakmı,yada aaa bak bitti geçti diyecekmisin.Bir fırsat bulsam sıçana dönene kadar ağlamam lazım da sesimi çıkar mıyorum.
Piknik belki bilmiyorum kalkmadı çocuklar
kim darladı seni bonusDediğim gibi işimi yaptım çıktım döndüm.
Çay yapıyorum şimdi yanına basit bir şey ne yapim diye düşünüyorum.
Çocuklarla kitap okuyacağız.
Tadım yok içim dar sorgulamadan çıktım kimseye yaranılmadığını kaç yüzüncü kere kavradım bilmem
Allah'a emanet ol sorunların çözüme kavuşur inşallah
Anaa ben bunu görmediydimSwet gitmiş bile bi kötü oldum
Peki değecekmi,seni rahatlacakmı,yada aaa bak bitti geçti diyecekmisin.
Rabbim sana hiç ellenmemiş hiç yaşanılmamış bir gün hediye etti bu hediyeyi böylemi değeldirecen kalk sana ne iyi geliyorsa onu yap bırak arkanda kalan günü o gün sana bir uyarıydı bir daha yapma diye
En zor şeylerden biri de bu kimseye göstermeden ağlayacak zaman bulmak :/Bir fırsat bulsam sıçana dönene kadar ağlamam lazım da sesimi çıkar mıyorum.
Piknik belki bilmiyorum kalkmadı çocuklar