- 23 Mart 2022
- 14.155
- 52.876
- 41
Aynen öyle efserim aile gibi olmuşuzBurası çok sosyal medya gibi değil dalıp dalıp gitmiyorsun Dediğin gibi herkes burda aile gibi olduk haber almasak üzülürüz ben iyim dediğinde mutlu oluyoruz
Şahsım adına kkde burdan başka yere uğramam eğer uğramamışsam gün boyu yada ara vermişsem kızlar iyimi diye aklama düşer bir gelirim fısatım yoksa okumayasam bile bir yoklama yaparım herkesin resmini görünce mutlu olurum
Öyle tanıyoruzki birbirimizi kelimenin düşüklüğünden bile canın sıklığını anlıyoruz
Ben soyal biri değilim a sosyalde değilim sadece herkesi hemen hayatıma dahil edemiyorum benim için çok uzun süre geçmesi lazım
Telefonda kızım annem dahi olsa günlük öyle uzun uzundıya konuşamam iyi seslerini alırım tamam benim için burası benim içi yarenlerimin olduğu yer uzun aralarda verdim dönüp dolaşıp kürkçü dükanıma geldim
site içindede dolaşmam merak ettiğim bir konu varsa bakarım bilgim teçtübem varsa paylaşırım bdv ye oldu bitti ısınamadım
O günkü konu gibi kendim care buldumuki gidip ahkam keseyim bazı konulada birde karşı tarafı dinlemek lazım düşüncesi oluşuyor bende o yüzden hiç uğramam
Uzun sözün kısası ben burdan başka bir yere gitmem benimde şimdiye kadar ruh sağlığımı etkilemedi
Sanırım sorunum instağram ve oyunlarım bunlar için detoks yapmalıyım
Şu da bir gerçek elime aldığım an ay biraz kk bakayım beklerken sıkılırken biraz inst bakayım gibi gibi oluyor git gide okumaktan sıkıldım beynime resim görsel daha kolay geliyor
Benim telefonla sıkıntılarım bunlar
İnst hesabında adıma değil nedeni luzumsuz insanların birbirine laf sokup durduğunu gördüm aile hayatıma uymayan videyolar bakıp bakıp kafamdan yorumlayıp günaha giriyorum bende takip ettiğim hesapları adım olmayan bir hesap kullanıyorum ordan takip ediyorum bunada böyle çözüm buldum
Ama tabi bazen dalıp gidiyorum buna halen bir cözüm bulamadım
Sosyal medya için kendine sınır koymaya çalış. Çay kahve içerken gir, en fazla 15 dk dur çık.