golgefeslegeni
🌿 'Keşke gölgesine razı bir fesleğen olsaydım' 🌿
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 30 Ekim 2019
- 7.506
- 33.436
- 33
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senin elinden alırım bi dibek kahvesiDibek kahvesi içerseniz yapayım
Ne geçmedi bonusum bak neler geçip gidiyor sen gözünün önünde tutarsan sarılırsan geçmez ama izin verirsen bırakırsan gider bırak herkes yerinde kalsınGeçmez elbet ben biraz ferahlarım işte.
Eşimi bekliyorum mübarek ekmek almaya gidecek çıkamadı evden kahvaltı sofrasını başında bekliyorumDibek kahvesi içerseniz yapayım
Kahve içiyordum paylaşım yaptiğim vakitte, hayal ettiğim gibi bir resim karşıma çıktı.günaydın,
penyez aynı radyodan bendede var ,afiyet olsun resim alıntımı seninmi bilemedim . bende servisi kaçırdım uyuya kalmışım 8:30 da geldim işe birazdan kahvaltı yapıcam .
İşten 13:30 gibi çıkıcam. sonra 14 yıldır her ayın son cumartesisi görüştüğümüz kuran kursu arkadaş grubumuz ile toplaşacağız nasipse.Bugün ne nörüyörüz
ne kadar güzel bi gün olucak senin için penyezcim maşallahİşten 13:30 gibi çıkıcam. sonra 14 yıldır ay ayın son cumartesisi görüştüğümüz kuran kursu arkadaş grubumuz ile toplaşacağız nasipse.
Bu gün terapi günümmm kuran, sohbet, ilahiler ile geçireceğim bir gün olur. akşam ezanında evde olurum nasipse
Aynen abla 35-75 yaş aralığında 9 bayanız Elhamdülillah her ay görüşüp manevi bir gün yaşıyoruz. Gülüyoruz ağlıyoruz oynuyoruz yiyoruz tam bir terapine kadar güzel bi gün olucak senin için penyezcim maşallah
Günün keyifli geçsin canımİşten 13:30 gibi çıkıcam. sonra 14 yıldır ay ayın son cumartesisi görüştüğümüz kuran kursu arkadaş grubumuz ile toplaşacağız nasipse.
Bu gün terapi günümmm kuran, sohbet, ilahiler ile geçireceğim bir gün olur. akşam ezanında evde olurum nasipse
çok güzel müsait olsam katılmak isterdim.tabi kabul edersenizAynen abla 35-75 yaş aralığında 9 bayanız Elhamdülillah her ay görüşüp manevi bir gün yaşıyoruz. Gülüyoruz ağlıyoruz oynuyoruz yiyoruz tam bir terapi
Seve seveeee başımla beraber bende toplandığı zaman gelirsin abla İnşaAllahçok güzel müsait olsam katılmak isterdim.tabi kabul ederseniz
çok teşekkürler penyezcim nasip inşallah işten izin alabilirsem birde eşime söylemem lazım tabi ona nasıl açıklarım bilemedim.nerden tanıyosun diye sorucakSeve seveeee başımla beraber bende toplandığı zaman gelirsin abla İnşaAllah
Bende trt hayalimin peşinde bir proğram var ona daldım ordaki o azimli üreten kadınlara gördükce gün boyu sadece üretiğim bahene olduğu gördümKahvaltı hazırladım yedik ve oyalanmadan topladım yani
Mutfak toplu ️
İzmit'te gidiyorum ben diycen ablaçok teşekkürler penyezcim nasip inşallah işten izin alabilirsem birde eşime söylemem lazım tabi ona nasıl açıklarım bilemedim.nerden tanıyosun diye sorucak
sana gelecekleri tarih belli olsunda bakarım ozaman bişeyler yapmaya çalışırım.İzmit'te gidiyorum ben diycen abla