- 13 Ağustos 2020
- 14.759
- 82.415
- 32
Ona kızıyorum ya soruşturmadan kendi kendine yapacak. Hayalin kaynanasınin ozguvendenDikkatli olsun sormadan soruşturmadan yapmasın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ona kızıyorum ya soruşturmadan kendi kendine yapacak. Hayalin kaynanasınin ozguvendenDikkatli olsun sormadan soruşturmadan yapmasın
Kendi gelişime kapatmış biriyle uğraşmıyacaksın.çok şükür çocuklar büyüdü bilinçlendi onlar küçükken anne olarak kaygılarım oluyordu isterdimki bunlara şahit olmasınlar ama bende üste bir taktir eden var yapabilecek birşey yok onlara sirayet etmedi tek sevincim.çok tanıdık geldi
İnsanı en çok da yıpratan hiç bir şeyin değişmiyor oluşu
Ben öyle satılanlardan korkuyorum acaba kulanılmışmı kulanılmamışmı diyeOna kızıyorum ya soruşturmadan kendi kendine yapacak. Hayalin kaynanasınin ozguvenden
Bizim burda nanegilerden dağlardan topladığımız anıh (yabanı nane) dediğimiz bir bitki var onu doğrarız harika olur daha keskin bir kokusu bu çorbaya başka bir lezzet katıyorEfser Balkondaki fesleğeni soğuk çorbaya doğruyorum çok seviyorum
Ben başımı nire vuramPardon daaa ben çalışıyorum pazardan gelince yaparsan akşam çayına sana geliriz
Bugün geldim göbek deliğine yapmış sülük onu gösteriyor banaOna kızıyorum ya soruşturmadan kendi kendine yapacak. Hayalin kaynanasınin ozguvenden
Dayanamiciiim bide gösteriyor muBugün geldim göbek deliğine yapmış sülük onu gösteriyor bana